- En İyi Cevap
- 17
- Reaksiyon skoru
- 72,175
Değerler gayet normal, işlemcinin bozuk olma olasılığı aşşşıırı düşüktür zaten.Alıntıyı görüntüle
Bunu size gönderdim görmediniz sanırım.
Değerler gayet normal, işlemcinin bozuk olma olasılığı aşşşıırı düşüktür zaten.Alıntıyı görüntüle
Bunu size gönderdim görmediniz sanırım.
tabii ki simdi test et puan yine değişir ortalamasını baz al zaten 7500f sonuçları aşağı yukarı aynı puan olarak çok önemli değilbir kaç teste göre 200 puan daha düşük buna sebep olanda sıcaklıklar ram anakart farkı olabilir belki
Servis bana 20 dk mesafede bi ara isim düşerse sana dm'den yazarım bilgileri atarsın sorgulatirim garantini hocamArkadaşlar merhabalar. 1 hafta önce AMD 7500f Tray işlemci aldım. Oyunda Fps dalgalanması yaşıyordum. Fakat 15 günlük süreç dolmadan işlemcinin orjinalliğini ve garantisini sorgulamak istedim. Satıcı ile defalarca temasa geçtim. Seri numarasını istedi. Sonra dediki; Bunun Garanti teknik servisi Destek Bilişim'dir. dedi. 4-5 yeri aradım. Servise ulaşamadım. Yeniden satıcıya yazdım. Yeri Sancaktepede dedi. Açıkcası geçiştirdi.
En son dedimki bu servisin telefonu yokmu? Adresi yokmu? Sorun olsa nasıl göndercez. Bu ürün garantisiz dedim. Cevap vermedi. Ayrıyeten anakarta takılı halde fotoğrafını atıyorum. Üst iki bölmede boşluk var. Diğer 7500f ler ile aynı görüntüye sahip değil. Sanki işlemci yarım gibi. Ve tek çekirdek performansı düşük çıkıyor. Sizin yorumunuz nedir?Alıntıyı görüntüle
İşlemcinin şuan için yetkili servisini bulamıyoruz. Arıza yapsa nereye göndereceğimizi bilemiyoruz. Bu konu hakkında bilginiz varmı?Hayır görmedim yukarda kalmış
Gayet iyi puanlar hiç bir sorun yok
Sevinirim Hocam. Telefonla ulaşmamız mümkün değil mi?Servis bana 20 dk mesafede bi ara isim düşerse sana dm'den yazarım bilgileri atarsın sorgulatirim garantini hocam
Tray işlemcilere amd garanti desteği sunmuyor, ithalatı yapan firmanın kendisi garanti sunuyor çünkü tüketici kanununa göre sunmak zorundalar.İşlemcinin şuan için yetkili servisini bulamıyoruz. Arıza yapsa nereye göndereceğimizi bilemiyoruz. Bu konu hakkında bilginiz varmı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sevinirim Hocam. Telefonla ulaşmamız mümkün değil mi?
tek kanal ram kullanırsan fps o kadar oynar normaldir, kendi sorunu kendin cevaplamışsın, dual kite geçtiğin zaman fps stabilleşir ve artarMsı B650m Gaming plus anakart
16 gb 6000 mhz ram (tek)
7500f
m2
750 w psu
3060 ti 8 gb 256 bit
160 ve 370 arası geziyor cs2 de.
Teşekkür ederim.Tray işlemcilere amd garanti desteği sunmuyor, ithalatı yapan firmanın kendisi garanti sunuyor çünkü tüketici kanununa göre sunmak zorundalar.
İşlemciler kolay kolay bozulmaz, bozulsa da çok yüksek ihtimalle tamiri mümkün olmaz, yenisi ile değiştirilir. Şu aşamada garanti için çabalamanız vakit kaybı bence. İşlemcide bir kusur görünmüyor. Overclock, undervolt gibi işlemler olmadan kendi kendine arızalanırsa o zaman iletişime geçersiniz ki muhtemelen gerek olmayacak.
Teşekkür ederim.tek kanal ram kullanırsan fps o kadar oynar normaldir, kendi sorunu kendin cevaplamışsın, dual kite geçtiğin zaman fps stabilleşir ve artar