Neler Yeni

Çözüldü✓ Arkadaşlar Selam AMD Radeon Software başlatma çubuğunu göremiyorum!

yrdmpls

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Mameti başçık
Sorun şu ki bilgisayarımda bir fps sıkıntısı bir drop oyunlarda zıplama gibi bundan dolayı bir liste açmıştım herneyse msi after burner alıp bir bakayım dedim ve işlemcim falan sıkboğaz olmuyordu herneyse şimdiki sıkıntım ise benim uygulamnın uçup gitmiş olması ss ler ile aşağıda tekrardan göstericem uygulamayı silmedim göremiyorumda bu konuda bana bir yardımcı olursanız çok güzel olur
1687206550391.png

1687206578358.png

Normalde burada kırmızı logolu şirin bir şey gözüküyordu yada sağ tıkladığımda uygulamayı silmedim ama uygulamayıda bulamıyorum bilgisayarda elimde şuan tek olan şey amd live bu kadar.
1687206661939.png

Tekrardan indirmem mi gerekiyor cevap evet ise amd software kaldırmam mı gerekiyor ?

1687206881555.png

Arama yerine bunu yazıp açmayı dener misiniz
Bir de kısayolu değiştirmediyseniz ALT + R tuşlarıyla açmayı deneyin

buraktpl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Burak Topal
bende de görünmüyordu ddu ile silip tekrar kurdum düzeldi

yrdmpls

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Mameti başçık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alıntıyı görüntüle

1687207472711.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle

kısayolu alt t olarak değiştirmiştim fakat yine bir cevap yok galiba elimdekileri silicem sonra tekrardan sitesinden dowland edicem de niye birden silindi kafamdaki soru işareti açıkcası o

yrdmpls

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Mameti başçık
O zaman mevcut sürücüyü temiz bir şekilde kaldırıp yenisini kurarsanız muhtemelen çözülür.
program kaldırdan kaldırıcam ve ekstra olarak amd live silicem başka yapmam gereken bir şey varmı ?

Rilroalpt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
734
İsim
Eren Emirhan Tuner
Instagram
eren.emirhan_tuner
Steam
rilro59
Twitter
rilroalpt
Discord
Ril/Eren#2440
Windows otomatik olarak sürücü kurmuş onu kullanıyor muhtemelen şu an o yüzden gözükmüyor

yrdmpls

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Mameti başçık
DDU ile kaldırırsanız daha garanti olur, kullanmayı bilmiyorsanız rehberlerine göz gezdirin.
ddu ya bakıyorum teşekkür ederim bunu her şey için kullanabilmek hayat kurtarıcı olabilir peki neden silindiğine dair bir fikir varmıdrı

ddu ya bakıyorum teşekkür ederim bunu her şey için kullanabilmek hayat kurtarıcı olabilir peki neden silindiğine dair bir fikir varmıdrı
hayır maalesef bir fikrim yok bende genelde sürücüyü güncelledikten sonra oluyordu ve 3-4dk içinde kendi kendine düzeliyordu.

yrdmpls

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Mameti başçık

yrdmpls

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Mameti başçık
readme derken metin belgesinden söz ediyorsanız çok önemli bir şey değil o lisans bilgileri ve telif hakları falan olur içinde.
peki uygulamayı açtım güvenli modda başlatılmadı yazıyor diye bildirge çıkıyr farkındayım forumdada güvenli modda başlatın yazıyorda onu nasıl yapıcam 1 2.cisi hangi seçeneği seçmem gerekiyor ?

Top Bottom