Neler Yeni

Arkadaşlar seri taktik ne yapmam lazım

Can...

80+ Platinum
Yanlış Kategori
Arkadaşlar memleketten dönüyorum otobüste bir kız var arada bir göz göze denk geliyordum tatlı da kız bir daha mola yok yolda acilinden taktik vermeniz lazım az önce yine bir gözüm Çarptı tam yüzüne bakarken yakalandım güldü bende güldüm tabi seri taktik lazım çekingen biriyim neredeyse her konuda bu sıkıntılı durum benim ineceğim yere 1 saat falan kaldı taktik lazım acil 😂😂

Peter Parker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
Berkay Kurt
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Yayıncılığı,laptop
merhaba diyebilirmisin yakın mı okadar

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,702
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Knka konu dışına açman lazım yalnız bunu 😅

Can...

80+ Platinum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,771
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak

yusuftheayay

80+ Bronze
Arkadaşlar memleketten dönüyorum otobüste bir kız var arada bir göz göze denk geliyordum tatlı da kız bir daha mola yok yolda acilinden taktik vermeniz lazım az önce yine bir gözüm Çarptı tam yüzüne bakarken yakalandım güldü bende güldüm tabi seri taktik lazım çekingen biriyim neredeyse her konuda bu sıkıntılı durum benim ineceğim yere 1 saat falan kaldı taktik lazım acil 😂😂
Haram bro uzak dur

Can...

80+ Platinum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

EmreTal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Emre Demir
git yanına merhaba de o da dicek ben can ben de .... memnun oldum ben de çok memnun oldum nelerden hoşlanırsın ondan bundan aaa ben de numaranı alabilir miyim a tabikide .....

Peter Parker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
Berkay Kurt
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Yayıncılığı,laptop

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,771
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Kıza bi şekil numaranı veya instagramını falan ulaştır kağıda mı yazıyon ne yapıyosan, başka çaren yok gibi.

Can...

80+ Platinum
git yanına merhaba de o da dicek ben can ben de .... memnun oldum ben de çok memnun oldum nelerden hoşlanırsın ondan bundan aaa ben de numaranı alabilir miyim a tabikide .....
Knk arkalarda ya nasıl gideyim yanına insanlar garipser diye korkuyorum malum Türkiye'deyi,

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,702
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Hiçbir şey yapma zaten geleceği varsa kendi gelir ben bu zamana kadar öyle yaptım gelen de geldi giden de gitti 😂

Can...

80+ Platinum
Kıza bi şekil numaranı veya instagramını falan ulaştır kağıda mı yazıyon ne yapıyosan, başka çaren yok gibi.
Aynen az önce petrolde durdu camına gitseydim olurdu aslında be

Top Bottom