eyvallah knk sağol yinede olum kız beni seviyo ama kırmak istemiyorumZor işler benide aydınlattın 2 3 bişey öğreneyim
Beleşçi olursunda bu kadar olmazsınBana gönder
@Emydn10eyvallah knk sağol yinede olum kız beni seviyo ama kırmak istemiyorum
beyler dalga geçmeyin ciddiyim bak çok zordayım
Dalga geçmiyorum. Etiket attığım arkadaş tam bir playboy. Ankara pavyonlarında nargile tüttüren gömleklilere benziyor.beyler dalga geçmeyin ciddiyim bak çok zordayım
aoşfjosjıufğüğposfasflojasğopfjka kral lanDalga geçmiyorum. Etiket attığım arkadaş tam bir playboy. Ankara pavyonlarında nargile tüttüren gömleklilere benziyor.
yazık kafana biladerşimdi şöyle ben bu kızı seviyodum 2kere ayrıldık arkadaş zoruyla bidaha çıkmaya başladım sevdiğimi düşünüyodum ama artık aynı şeyleri hissetmiyorum aradan 2 gün geçti kızı kırmadan nasıl ayrılırım
knk tekrar oldu dedi ortak arkadaş bende tamam dedim ama aynı şeyleri hissetmediğimi farkettimArkadaş zoruyla nasıl çıkmaya başladın.
Ciddi ilişki olmadığını düşünerek söylüyorum kıza nazikçe ayrılmak istediğini eskisi gibi olmadığını söyle ayrıl. Yani yoksa boşa vakit kaybı olur.knk tekrar oldu dedi ortak arkadaş bende tamam dedim ama aynı şeyleri hissetmediğimi farkettim
Eyvallah knk teşekkürlerCiddi ilişki olmadığını düşünerek söylüyorum kıza nazikçe ayrılmak istediğini eskisi gibi olmadığını söyle ayrıl. Yani yoksa boşa vakit kaybı olur.