YouTube da sorun varyarım saatten beri youtubeden bir şey izlenmiyor dns de denedim vpn de mobil veride ama youtubeye giriyor videoları açmıyor
ulan ben de dedim noluyor telefonum kafayı mı yedi , herkeste olan bi sorun galiba şuanyarım saatten beri youtubeden bir şey izlenmiyor dns de denedim vpn de mobil veride ama youtubeye giriyor videoları açmıyor
Sadece YT değil insta da bende öyle şu an. Akış yenilenmiyor.yarım saatten beri youtubeden bir şey izlenmiyor dns de denedim vpn de mobil veride ama youtubeye giriyor videoları açmıyor
valla az olan uykuda gitti gece gece başıma dert oldu sonradan bende telefon bozuldu sandıydım pc açınca farkettim telde bir şey olmadığınıulan ben de dedim noluyor telefonum kafayı mı yedi , herkeste olan bi sorun galiba şuan
Güncelleme ile alakalı değil gibi bir şeyler var.Tam bu konuyu açacaktım
(Yeni güncelleme sonrası klasik buglardan sandım 5 kere silip yükledim)
dns dede açmıyor sonunda onada karşı önlem almış olmasınlar ?Ekliyorum X'de aynı durumda. Yeni şeyler çıkmıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Güncelleme ile alakalı değil gibi bir şeyler var.
bi kurtulamadık 25 senedir offffffffffffffffffffdns dede açmıyor sonunda onada karşı önlem almış olmasınlar ?
Vpn ile denedim bende açmadı.dns dede açmıyor sonunda onada karşı önlem almış olmasınlar ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bi kurtulamadık 25 senedir offffffffffffffffffff