İnsta bende yenilenmiyordu düzeldi şimdi. Ama internette bi yavaşlık var genel olarak.Youtube çöktü arkadaşlar genel bir şey dünya geneli yaşanıyor TR özelinde bir şey değil. İnsta çalışıyor bende Yt ve YtM gidik.
Ytnin çökmesi genelde insta kullandığın internete alakalı olmalı saatlerdir reels kaydırıyorum. Bir kez bile yavaşlama takılma olmadı.İnsta bende yenilenmiyordu düzeldi şimdi. Ama internette bi yavaşlık var genel olarak.
Kuru yer kalmayacak şekildeBide üzerine elwktrik gitti bende hay şansımınnn
Şu ana kadar böyle bir şey yoktu. PC'den insta ve kick'e girmeye çalışıyorum ama yavaş açılıyor.Ytnin çökmesi genelde insta kullandığın internete alakalı olmalı saatlerdir reels kaydırıyorum. Bir kez bile yavaşlama takılma olmadı.
Kickle uğraşılıyor herhalde yine yayıncılarda yayın açamıyordu. İnstaya pcden girince genelde sorun oluyor normaldir. Bende çoğu zaman çöküyor insta webte.Şu ana kadar böyle bir şey yoktu. PC'den insta ve kick'e girmeye çalışıyorum ama yavaş açılıyor.
Sadaka ver sadaka.Kuru yer kalmayacak hakkaten az kaldı dünde şarj kablom bozulduydu bu aralar üzerimde şanssızlık anormal derecede![]()