Arkadaşlar sizdede youtubeye girip videoları açmıyormu yoksa bendemi sorunvar

Youtube çöktü arkadaşlar genel bir şey dünya geneli yaşanıyor TR özelinde bir şey değil. İnsta çalışıyor bende Yt ve YtM gidik.

youtube sapıttı. önce operaya karşı misillleme yaptı sandım ama diğer tarayıcılar da da açılmmıor şu an

Elektrikler gitti bizim evde ayrıca yt musicde gg

Youtube çöktü arkadaşlar genel bir şey dünya geneli yaşanıyor TR özelinde bir şey değil. İnsta çalışıyor bende Yt ve YtM gidik.
İnsta bende yenilenmiyordu düzeldi şimdi. Ama internette bi yavaşlık var genel olarak.

İnsta bende yenilenmiyordu düzeldi şimdi. Ama internette bi yavaşlık var genel olarak.
Ytnin çökmesi genelde insta kullandığın internete alakalı olmalı saatlerdir reels kaydırıyorum. Bir kez bile yavaşlama takılma olmadı.

Ytnin çökmesi genelde insta kullandığın internete alakalı olmalı saatlerdir reels kaydırıyorum. Bir kez bile yavaşlama takılma olmadı.
Şu ana kadar böyle bir şey yoktu. PC'den insta ve kick'e girmeye çalışıyorum ama yavaş açılıyor.

Şu ana kadar böyle bir şey yoktu. PC'den insta ve kick'e girmeye çalışıyorum ama yavaş açılıyor.
Kickle uğraşılıyor herhalde yine yayıncılarda yayın açamıyordu. İnstaya pcden girince genelde sorun oluyor normaldir. Bende çoğu zaman çöküyor insta webte.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kuru yer kalmayacak hakkaten az kaldı dünde şarj kablom bozulduydu bu aralar üzerimde şanssızlık anormal derecede :D
Sadaka ver sadaka.

benimde öyle oldu windows update yükledi birde peşine iyice pc çöp oldu kafayı yicem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,289
Üyeler
183,409
Son üye
meteree
Geri