forum.donanimarsivi.com
Paranız yoksa alınabilir ama biraz eklerseniz pro almanızı öneririm bu da fiyata göre link atOyunlar?
GTA V Days Gone God Of WarOyunlar?
(Reklamımızı da yaptık oh)Rehber - Hala PS4 alınır mı?
Hala PS4 alınır mı? Bu soruyu bu aralar forumda sıkça görmeye başladım. Ve bir rehber hazırlamak istedim. O zaman yavaştan başlayalım. PS4 Hala alınır mı? Evet, alınır. PS4 şuan en güncel konsollardan biri fakat bildiğiniz üzere PS5 ve Xbox Series X-S çıkışını gerçekleştirdi. Peki bu...forum.donanimarsivi.com
Link atabilme şansın var mıGTA V Days Gone God Of War
var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Link atabilme şansın var mı
Bu arada buna ek olarak, bütçen nedir?(Reklamımızı da yaptık oh)Rehber - Hala PS4 alınır mı?
Hala PS4 alınır mı? Bu soruyu bu aralar forumda sıkça görmeye başladım. Ve bir rehber hazırlamak istedim. O zaman yavaştan başlayalım. PS4 Hala alınır mı? Evet, alınır. PS4 şuan en güncel konsollardan biri fakat bildiğiniz üzere PS5 ve Xbox Series X-S çıkışını gerçekleştirdi. Peki bu...forum.donanimarsivi.com
Bence 2. el PS4 Pro almak daha mantıklı. Hem yanında daha çok oyun almış olursun. Düzgününden bir tane buldun mu 2. elin hiç bir sıkıntısı olmaz.
forum.donanimarsivi.com
@isikt11 reklam çaktırmaBu arada 1080p tv varsa bile al supersampling var
Ne olduğunu öğrenmek için iseee
Rehber - Hala PS4 alınır mı?