Neler Yeni

Arkadaşlar şu konuya bi açıklık getirelim

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Mehmet66

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mehmet öztürk
Uygun Olmayan Konu Başlığı
Arkadaşlar benim ram bu
Şimdi arkadaşlar sistemim rtx 4070 12 GB amd ryzen 5 7600
1 bilgisayarcı ile internet cafe ye gittim
Benim ram mhz değeri 3800 gösteriyor
Adama dedimki abi expo 1 600 fbs expo 2 600 fbs expo akaydey diye bişey yazıyo onu yapınca volarant ta 900 fbs çıkıyom hangisini yapim dedim akaydeyi yap dedi sonra bilgisayar hastanesi diye biyere gittim drivir falan o atmıştı abiye dedim oda dediki ramin kalitesiz 1 yıl 900 fbs mi oyanamakmı yoksa 5 6 yıl 600fbs mi sen auto yap dedi o zorlandığın artırsın dedi sizce ne yapmalıyım expo1 mi expo2 mi expo akaydeyi yok automu
Bide dediği gibi kalitesizmi ramlariö

Gorkeemmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
Gorkem Yavuz
Arkadaşlar benim ram bu
Şimdi arkadaşlar sistemim rtx 4070 12 GB amd ryzen 5 7600
1 bilgisayarcı ile internet cafe ye gittim
Benim ram mhz değeri 3800 gösteriyor
Adama dedimki abi expo 1 600 fbs expo 2 600 fbs expo akaydey diye bişey yazıyo onu yapınca volarant ta 900 fbs çıkıyom hangisini yapim dedim akaydeyi yap dedi sonra bilgisayar hastanesi diye biyere gittim drivir falan o atmıştı abiye dedim oda dediki ramin kalitesiz 1 yıl 900 fbs mi oyanamakmı yoksa 5 6 yıl 600fbs mi sen auto yap dedi o zorlandığın artırsın dedi sizce ne yapmalıyım expo1 mi expo2 mi expo akaydeyi yok automu
Bide dediği gibi kalitesizmi ramlariö
Ramlerin kaliteli. Varsa kullan bu adamlar armut değilde expo veya xmp koyuyorlar. Aç. Bende xmp açık kullanıyorum 1 senedir. Hangisi senin ram mhz ve anakart mhz ile birebir uyuşuyor ve hatasız ise onu seç kullan.

Mehmet66

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mehmet öztürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ramlerin kaliteli. Varsa kullan bu adamlar armut değilde expo veya xmp koyuyorlar. Aç. Bende xmp açık kullanıyorum 1 senedir. Hangisi senin ram mhz ve anakart mhz ile birebir uyuşuyor ve hatasız ise onu seç kullan.
Knk bende asus ex7 B650M 8000mhz Anakart ramde o oazam kaydeyi açıyom

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom