Büyük ihtimal olmaz.Arkadaşlar öğrencilere vergi indirimi bu laptoplara kapsayacak mı? Lenovo ideapad gibi içinde rtx 3050 gibi olanları, çünkü telefonlar için üst segment geçerli olmayacakmış.
Telefonlarda 2 bin₺ diyen yok. Resmi bir açıklama yok onunla ilgiliTürkiye üretilen ve toplanan markalar.
Gamegaraj, Casper, monster gibi markalar olacak ama bununda bir sınırı olur telefonlarda 2000 TL olduğu gibi.
Yoksa bile illaki bir sınır olacak ve bizde alamayacağız..Telefonlarda 2 bin₺ diyen yok. Resmi bir açıklama yok onunla ilgili
Olacak zaten ama resmi olmayan bilgiyi ortada yaymanın anlamı yokYoksa bile illaki bir sınır olacak ve bizde alamayacağız..
Resmi olup olmadığını bilmiyordum.Olacak zaten ama resmi olmayan bilgiyi ortada yaymanın anlamı yok
Tamam ozaman millete deprem olcak veya oldu gibi yalan yanlış bilgi yayalım kime ne zararı olcak ( soyliyim millet parklara çıkmıştı evden ayrılmıştı ) millete zararı olur.Resmi olup olmadığını bilmiyordum.
Yayılsa bile kime ne zararı olur. Resmi karar yayınlandı mı bir anlamı kalmaz zaten.
Allah sana akıl fikir versin ne diyeyim oraya nerden bağladın.Tamam ozaman millete deprem olcak veya oldu gibi yalan yanlış bilgi yayalım kime ne zararı olcak ( soyliyim millet parklara çıkmıştı evden ayrılmıştı ) millete zararı olur.
O iş öyle olmuyor. Resmi olmayan her haber yalandır. Sonra bütün medyada durmuş bunu konuşuyorlar. İnsanlae bunlar üzerinden siyasi tartışma başlatıyor, gereksiz yere gündemi meşgul ediyor.Resmi olup olmadığını bilmiyordum.
Yayılsa bile kime ne zararı olur. Resmi karar yayınlandı mı bir anlamı kalmaz zaten.
Sana akıl fikir versin benceAllah sana akıl fikir versin ne diyeyim oraya nerden bağladın.
Zaten başta belirttim "Resmi olup olmadığını bilmiyordum" diye.
Alacaksan al vergi cart curt bekleme. Hem o seviyelere yapmazlar gibi. Tr de üretilen vs bir kuralı vardı onun galiba. Nasıl iPhone yoksa pcde de belli bir seviye olmaz diye düşünüyorum. Mesela telefonda 2023 de üretilen bir telefon vardı. Fiyatı 13-14k. Pcde trde üretim yerine fiyat skalası daha mantıklı olur gibi geliyor. Ama yaparlar mı bilmiyorum. Yapsalar bile telefonda sime tanımlama işini pcde nasıl güvenceye alırlar bilmiyorum.Arkadaşlar öğrencilere vergi indirimi bu laptoplara kapsayacak mı? Lenovo ideapad gibi içinde rtx 3050 gibi olanları, çünkü telefonlar için üst segment geçerli olmayacakmış.