Neler Yeni

Arkadaşlar vergi indirimi laptopları da kapsayacak mı!

K709

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
K709
Arkadaşlar öğrencilere vergi indirimi bu laptoplara kapsayacak mı? Lenovo ideapad gibi içinde rtx 3050 gibi olanları, çünkü telefonlar için üst segment geçerli olmayacakmış.

soul

80+ Silver
Türkiye üretilen ve toplanan markalar.
Gamegaraj, Casper, monster gibi markalar olacak ama bununda bir sınırı olur telefonlarda 2000 TL olduğu gibi.

YazılımKafa

80+ Silver
Türkiye üretilen ve toplanan markalar.
Gamegaraj, Casper, monster gibi markalar olacak ama bununda bir sınırı olur telefonlarda 2000 TL olduğu gibi.
Telefonlarda 2 bin₺ diyen yok. Resmi bir açıklama yok onunla ilgili

bozuk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Fatih Terim
Hocam applenin resmi sitesinde şuan var ama vergi indirimimi bilmiyorum tr-edu ya özel pozitif teknolojiden bile ucuz mac mını m2 17k fln bakın derım aynı sekılde mac ıpadler ıcınde gecerlı

YazılımKafa

80+ Silver

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,278
İsim
Bilal Tepe
Resmi olup olmadığını bilmiyordum.
Yayılsa bile kime ne zararı olur. Resmi karar yayınlandı mı bir anlamı kalmaz zaten.
Tamam ozaman millete deprem olcak veya oldu gibi yalan yanlış bilgi yayalım kime ne zararı olcak ( soyliyim millet parklara çıkmıştı evden ayrılmıştı ) millete zararı olur.

soul

80+ Silver
Tamam ozaman millete deprem olcak veya oldu gibi yalan yanlış bilgi yayalım kime ne zararı olcak ( soyliyim millet parklara çıkmıştı evden ayrılmıştı ) millete zararı olur.
Allah sana akıl fikir versin ne diyeyim oraya nerden bağladın.

Zaten başta belirttim "Resmi olup olmadığını bilmiyordum" diye.

YazılımKafa

80+ Silver
Resmi olup olmadığını bilmiyordum.
Yayılsa bile kime ne zararı olur. Resmi karar yayınlandı mı bir anlamı kalmaz zaten.
O iş öyle olmuyor. Resmi olmayan her haber yalandır. Sonra bütün medyada durmuş bunu konuşuyorlar. İnsanlae bunlar üzerinden siyasi tartışma başlatıyor, gereksiz yere gündemi meşgul ediyor.

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
500
İsim
Yusuf Kaplan
Arkadaşlar öğrencilere vergi indirimi bu laptoplara kapsayacak mı? Lenovo ideapad gibi içinde rtx 3050 gibi olanları, çünkü telefonlar için üst segment geçerli olmayacakmış.
Alacaksan al vergi cart curt bekleme. Hem o seviyelere yapmazlar gibi. Tr de üretilen vs bir kuralı vardı onun galiba. Nasıl iPhone yoksa pcde de belli bir seviye olmaz diye düşünüyorum. Mesela telefonda 2023 de üretilen bir telefon vardı. Fiyatı 13-14k. Pcde trde üretim yerine fiyat skalası daha mantıklı olur gibi geliyor. Ama yaparlar mı bilmiyorum. Yapsalar bile telefonda sime tanımlama işini pcde nasıl güvenceye alırlar bilmiyorum.

Top Bottom