Bütün araçlarımda win11pro kullanırım. Gayet memnunum.Hangisi arkadaşlar hangisini kuriyim performans olarak yardım eder misiniz artıları eksileri
win 10 pro windows 11 de valorant ve diğer oyunlar henüz açılmıyor çok hatası var ben tamamen düzeltilmeden geçmiyiceğimHangisi arkadaşlar hangisini kuriyim performans olarak yardım eder misiniz artıları eksileri
Şu an çık ve oynuyorum valorantıwin 10 pro windows 11 de valorant ve diğer oyunlar henüz açılmıyor çok hatası var ben tamamen düzeltilmeden geçmiyiceğim
RAM'in en az 16 GB'sa BIOS güncelleyip Windows 11 kurmanı tavsiye ederim.Hangisi arkadaşlar hangisini kuriyim performans olarak yardım eder misiniz artıları eksileri
ben oynayamadım biostan fsr 2.0 falan ayarlaman gerekiyor benim win 10 otomatik gelmiş kardeşim anlamamış basmış sonradan düzeltim memlunumŞu an çık ve oynuyorum valorantı
BIOS'tan ayarları doğru olarak açtığına emin misin?win 10 pro windows 11 de valorant ve diğer oyunlar henüz açılmıyor çok hatası var ben tamamen düzeltilmeden geçmiyiceğim
hayır ama windows 10 dan farkı ne 3-5 optimizasyondan başkaBIOS'tan ayarları doğru olarak açtığına emin misin?
Tasarımı değişti. Daha güncel. Bir de ufak tefek bugları var o kadar. Geçilebilir yani.hayır ama windows 10 dan farkı ne 3-5 optimizasyondan başka
16gb ram var da bios vs. Nası yapçazRAM'in en az 16 GB'sa BIOS güncelleyip Windows 11 kurmanı tavsiye ederim.
Windows arama kısmına msinfo32 yazarak ekran görüntüsü atar mısın?16gb ram var da bios vs. Nası yapçaz