Ben mersinde yazıldım kral maalesefFiyat bilgisi alabilir miyim ehliyete yeni yazılan arkadaşlar İstanbul içi.
Fiyat neydi illa iller arası farklılık olacak ama bilelim.Ben mersinde yazıldım kral maalesef
8K sadece kurs + 5165 harç + 750 sınav giriş ücreti toplam düz 14KFiyat neydi illa iller arası farklılık olacak ama bilelim.
Çüş hocam daha neler şakamı sadece kursa 15K ne.Bayağı fark var istanbulda sadece kursa şuan 15k diyor.
Evet çok fazla istanbulda başka yazılan varsa fiyatları o yüzden merak ediyorum.Çüş hocam daha neler şakamı sadece kursa 15K ne.
Bizim burda mersinde tanıdık falan olunca 6-7K ya kadar düşüyor.
Daha 5165 de harç ödeyeceksin sana olacak 20-21K
Aşırı fazla
Reis bence iyice araştır bi belki daha ucuza bulursun yani ben ehliyeti alalı daha 1 ay oldu yaniEvet çok fazla istanbulda başka yazılan varsa fiyatları o yüzden merak ediyorum.
Dediğin gibi birkaç yerden daha fiyat alacağımReis bence iyice araştır bi belki daha ucuza bulursun yani ben ehliyeti alalı daha 1 ay oldu yani
Daha yazılmadım ama ankarada ortalama 20 25k arası tutuyor toplam ücretlerFiyat bilgisi alabilir miyim ehliyete yeni yazılan arkadaşlar İstanbul içi.
Evet ben yine max 12k falan bekliyordum İstanbul için 15 çok olduharitalardan bütün kursları ara ben 1 sene önce 6kya A2 aldım araya araya ucuzunu buldum. çevredekinler 10k falan çekiyordu.
Fiyatlar fena zam gelmiş demekki daha yılbaşı gelmedenDaha yazılmadım ama ankarada ortalama 20 25k arası tutuyor toplam ücretler