3 ay önce yazıldım 12k kurda verdim sadece toplma 19-20ye maal oldu bana antalyadaFiyat bilgisi alabilir miyim ehliyete yeni yazılan arkadaşlar İstanbul içi.
Bence kafalarına göre zam yapmışlar temmuzda maaş zamlanmamış3 ay önce yazıldım 12k kurda verdim sadece toplma 19-20ye maal oldu bana antalyada
Tutturabildiklerine işte herkese bir fiyat çekiyorlar.Annem için geçen sormuştum 13k demişti Ankaraya.
yok valla arkadaşım 2023 aralıkta kayıt olmuştu ondan 13500 almışlardıBence kafalarına göre zam yapmışlar temmuzda maaş zamlanmamış
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tutturabildiklerine işte herkese bir fiyat çekiyorlar.
aynı kursyok valla arkadaşım 2023 aralıkta kayıt olmuştu ondan 13500 almışlardı
5 yere gittim hepsi 21 normali ama biz 15e tamam diyorlar 4 yer böyle dedi bir yerde 14 dedi kurs ücretlerineyok valla arkadaşım 2023 aralıkta kayıt olmuştu ondan 13500 almışlardı
Mesaj otomatik birleştirildi:
aynı kurs
kurs son yazılma tarihine 2-3gün kala gidin kampanya diye yedirmeye çalışıp indirim yapıyolar5 yere gittim hepsi 21 normali ama biz 15e tamam diyorlar 4 yer böyle dedi bir yerde 14 dedi kurs ücretlerine
her ay başının ilk 10 günü içerisi olması lazım yazılma tarihleri siz denediniz mi bu taktiğikurs son yazılma tarihine 2-3gün kala gidin kampanya diye yedirmeye çalışıp indirim yapıyolar
evet denedim 12bin o şekilde oldu zaten başka zaman yada telefondan sorunca başka fiyat veriyolarher ay başının ilk 10 günü içerisi olması lazım yazılma tarihleri siz denediniz mi bu taktiği
hangi ayda yazılmıştınız peki?evet denedim 12bin o şekilde oldu zaten başka zaman yada telefondan sorunca başka fiyat veriyolar
temmuz yada haziranhangi ayda yazılmıştınız peki?