Yeahharkadaşlar m2 ssd aldım beyaz yuvarlak içine aldığım yere takıyorum doğru mudur?
üstündeki etiketi çıkarıyım mı?ikisi de pcı 4.0 yerlerini değiştirsen de bir problem olmaz bilgin olsun oraya takacaksn
Çıkartmana gerek yok ve zaten o etiketin üstünde çıkartılırsa garanti dışı bırakılır yazıyor.peki aldığım ssd ve ramlerin orjinalliğini nasıl sorgularım arkadaşlar? bi arkadaş almış zamanında vermesi gerektiği hızı falan vermiyormuş bende kontrol etmek istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
üstündeki etiketi çıkarıyım mı?
Çıkartmana gerek yok ve zaten o etiketin üstünde çıkartılırsa garanti dışı bırakılır yazıyor.
Geçmiş olsun ssd garanti dışı kalmış.çıkarttımneyse umarım sorun yaşamam peki bu böyle girdi mi yoksa itmem mi gerekiyor içine ?
yok niye çıkartıyonnnnpeki aldığım ssd ve ramlerin orjinalliğini nasıl sorgularım arkadaşlar? bi arkadaş almış zamanında vermesi gerektiği hızı falan vermiyormuş bende kontrol etmek istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
üstündeki etiketi çıkarıyım mı?
kardeşim burdan soruyon zaten kararsız kaldıysan niye sormadın böyle bir şey yapmadan önceçıkarttımneyse umarım sorun yaşamam peki bu böyle girdi mi yoksa itmem mi gerekiyor içine ?
İtmen gerekiyor sonra vida ile sabitleyeceksin.çıkarttımneyse umarım sorun yaşamam peki bu böyle girdi mi yoksa itmem mi gerekiyor içine ?
soldaki sorunsuz çalışıyorsa sağdakini takarken soldakini referans al gördüğüm kadarı ile tam takamamışsın ssd'nin biraz daha girmesi gerekiyorçıkarttımneyse umarım sorun yaşamam peki bu böyle girdi mi yoksa itmem mi gerekiyor içine ?