Bırak uğraşsınlar. Sürekli napim, ağlayın dersen sıkılıp bırakırlar büyük ihtimalle.Ağır laf söylesem gün boyu gider boks torbası olurum sürekli benle uğraşırlar
Anlamıyorsun, sanırım ergensin ( Bunu kaba şekilde söylemiyorum) her ihtimale her zaman iyimser ve ciddi yaklaş , yoksa çıldırırsan daha kötü olur benim çevremdeki en ufak dahil herkesi hayatımdan sildim heryerden sebebsiz bir anda engelledim dönüş yaptılar gerçek hayatta gördüm hiç umrumda olmadım evirip çevirdim yallahladım diğerini durmadan arkadaş isteği ve steamden yazınca engeli kaldırdım yalan söyledim ama işte sorun sana fazla yüklenmeleri, ciddi bir şey yapacaksın ki hiç bulaşamasınlar, fiziksel eylem yapacağım dedim sakın yapma! iki türlü pişman olucaksınOlmayan şey nasıl uzaklaşacak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Okulum özel, değiştiremem hocalara söylesem uyarı verirler daha çok bulaşırlar ya gerçekten fiziki müdahalede bulunacağım
Söyle kanka. Zaten fiziksel olarak da güçlü olduğunu söylüyorsun. Şiddete teşvik gibi olmasın fakat kendini savunmazsan devam eder o hareketler. Napim, sulu şakalar vb. şeylere de diyecek bir şeyim yok tarihi eser olmuş espriyi yapıyorlar.Ağır laf söylesem gün boyu gider boks torbası olurum sürekli benle uğraşırlar
Ciddi derken ne mesela?Anlamıyorsun, sanırım ergensin ( Bunu kaba şekilde söylemiyorum) her ihtimale her zaman iyimser ve ciddi yaklaş , yoksa çıldırırsan daha kötü olur benim çevremdeki en ufak dahil herkesi hayatımdan sildim heryerden sebebsiz bir anda engelledim dönüş yaptılar gerçek hayatta gördüm hiç umrumda olmadım evirip çevirdim yallahladım diğerini durmadan arkadaş isteği ve steamden yazınca engeli kaldırdım yalan söyledim ama işte sorun sana fazla yüklenmeleri, ciddi bir şey yapacaksın ki hiç bulaşamasınlar, fiziksel eylem yapacağım dedim sakın yapma! iki türlü pişman olucaksın
Dediğim gibi ya ailelerine kadar gidip bana zorbalık yapıyorlar benimle uğraşıyorlar tarzı şikayet edeceksin yada müdürle konuşacaksın bana zorbalık yapılıyor diye.Ciddi derken ne mesela?
Şimdi garip bir moment var. Okuldaki müdür bu okulun sahibi. Okul ismi verirsek sınav kolejDediğim gibi ya ailelerine kadar gidip bana zorbalık yapıyorlar benimle uğraşıyorlar tarzı şikayet edeceksin yada müdürle konuşacaksın bana zorbalık yapılıyor diye.
y-yani ?Şimdi garip bir moment var. Okuldaki müdür bu okulun sahibi. Okul ismi verirsek sınav kolej
Sen tam benim 8. sınıf halimsin hiç korkma garip bulma, bunlar normal bir şey arkadaşın olabilirim ama sınav haftasında olduğum ve nisan başı sınavlarım olduğu için çok aktif olamayacağım beni discord ekle bi ara oynarız Ryzhem#9496Aşırı garip olur yani aslında başkalrına danışabilirm. Onu bunu geçtim en başta yazdığım gibi benle oyun oynarmısın? Yada arkadaş?![]()
Mantıklıokulunuzun psikolojik danışma ve rehberlik servisindeki hocaların ile konuşabilirsin durumu,
napim diyenlere benim verdiğim bir karşılık var şöyle;
-napim
+git kendini sat
ondan sonra hiç bir şey diyemiyorlar
reis ana avrat soy sop söv sonra da şu atacağım videoları izle ama ilk şunu al sen trol yapıyorum sakın yapmaMantıklı