Neler Yeni

Çözüldü✓ arma 3 gereksiz yere kasıyor

ThreateNN

80+
En İyi Cevap
1
başka oyun bakıcağız artık hocam o zaman rp sinide denemiş olşurduk diyordum ama fivemden sonra öneriniz var mıdır
Arma 3 RP öldü maalesef isteseniz de deneyemezdiniz. Başka oyunlara yönelmeniz iyi olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

başka oyun bakıcağız artık hocam o zaman rp sinide denemiş olşurduk diyordum ama fivemden sonra öneriniz var mıdır

nasıl bir
ayar hocam
En büyük etken görüş mesafesi ayarı objeleri 1000 görüş mesafesini 2000 2500 yapabilirsin daha üstü sıkıntıya sokuyor.

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,365
İsim
Arda Gezer

nasıl bir
ayar hocam
MİL-SİM roleplay yapılan 2-3 oyun var şuan. Division 2 (Ekip Bulmak Önemli Türk Kitlesi Ufakta Olsa Var) Zero Hour (50 saat felan oynadım 1 kere felan Türk'e denk geldim) Insurgency Sandstorm Solo/CO-OP oyuncu bulunuyor Türk/Yabancı

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Arma 3 RP öldü maalesef isteseniz de deneyemezdiniz. Başka oyunlara yönelmeniz iyi olur.

En büyük etken görüş mesafesi ayarı objeleri 1000 görüş mesafesini 2000 2500 yapabilirsin daha üstü sıkıntıya sokuyor.
sileyim hocma o zaman arma 3 ü sizin dediğinzi deneyim olmazsa nasip

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,365
İsim
Arda Gezer
MİL-SİM roleplay yapılan 2-3 oyun var şuan. Division 2 (Ekip Bulmak Önemli Türk Kitlesi Ufakta Olsa Var) Zero Hour (50 saat felan oynadım 1 kere felan Türk'e denk geldim) Insurgency Sandstorm Solo/CO-OP oyuncu bulunuyor Türk/Yabancı
Ghost Recon : Breakpoint'te Solo/CO-OP iyi bir seçenek Immersive modunda MİL-SİM için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,372
Üyeler
164,826
Son üye
ssdyardim
Top Bottom