The Last Dragonborn
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
İntel OC yok mu la
Ryzen Master daha kolaylık sunuyor.sürekli bios a girip çıkıp program başlatıp test yapmak çok uzun sürmezmi ekran kartı gibi işlemciye kolayca oc yapılan bi program yokmu dragon center dan yapılır gibime geliyor çünkü arayüzü çok kolay Alıntıyı görüntüle
İlk düzeltmeye çalıştığın kısım normalde doğru knk. A serisi dışındaki bütün anakartlarda oluyor. AMD çipsetli X serisi anakartlarda var.Şurayı düzelteyim.
B serisi anakart gerekiyor.
Hayır.
3. nesilde de Advanced CPU ayarlarından yapılıyor.
AIDA64 testinde sadece FPU işaretlenmeli, bu detayı da ekle.
Onun dışında güzel.
K serisi bir işlemcin ve Z serisi bir anakartın var mı? Yoksa yok knk sana. Intelde K serisi işlemci ve Z serisi anakart gerekli.İntel OC yok mu la
Bu arkadaşlar o tür şeyleri biliyorlar zaten, dalgasına yazıyorlar.İlk düzeltmeye çalıştığın kısım normalde doğru knk. A serisi dışındaki bütün anakartlarda oluyor. AMD çipsetli X serisi anakartlarda var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
K serisi bir işlemcin ve Z serisi bir anakartın var mı? Yoksa yok knk sana. Intelde K serisi işlemci ve Z serisi anakart gerekli.
Arkadaşın yazdığında sadece B serisi anakartlarda overclock yağılabileceği sonucuna varır bu işlerden anlamayan birisi. O yüzden düzelttim.Bu arkadaşlar o tür şeyleri biliyorlar zaten, dalgasına yazıyorlar.
O gözünden kaçmıştır, çok da şey yapma.Arkadaşın yazdığında sadece B serisi anakartlarda overclock yağılabileceği sonucuna varır bu işlerden anlamayan birisi. O yüzden düzelttim.
ben bilmiyorum sankiİlk düzeltmeye çalıştığın kısım normalde doğru knk. A serisi dışındaki bütün anakartlarda oluyor. AMD çipsetli X serisi anakartlarda var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
K serisi bir işlemcin ve Z serisi bir anakartın var mı? Yoksa yok knk sana. Intelde K serisi işlemci ve Z serisi anakart gerekli.
Güzel kardeşim kimin mesajına yanıt verdiğimi görürsen anlarsın ne demek istediğimi.ben bilmiyorum sanki
Sadece FPU testi daha fazla yüke sokar.Cpu
Cache
Fpu
bu üçü işaretlenmeli, ama bunlar biliniyordur diye yazmadım. Eklerim birazdan.
3. nesilde AMD overclocking diye biliyordum, sağ ol.
X serileri ile de overclock yapılıyor, B serileri ile de.
Bu yüzden A dışında dedim.
Biliyorum, bu eski zaten.Sadece FPU testi daha fazla yüke sokar.
Ben C ile karşılaştırmadım, "sadece ısındırır" demek çok yanlış. Yüke de sokar, yüke girdiği için daha fazla enerji çeker, enerji doğada kaybolmaz; bu yüzden de ısıya dönüşür. Basit bir mantık yük eşittir sıcaklık artışı.Biliyorum, bu eski zaten.
FPU sadece ısındırır, Cinebench kadar zorlamaz.
Yani genele bakımda söyledim. En çok FPU ısındırır manasında. Zaten yüke sokar, o konuda bir problem yok.Ben C ile karşılaştırmadım, "sadece ısındırır" demek çok yanlış. Yüke de sokar, yüke girdiği için daha fazla enerji çeker, enerji doğada kaybolmaz; bu yüzden de ısıya dönüşür. Basit bir mantık yük eşittir sıcaklık artışı.