Armory Crate RGB ve Fan Xpert 4 hata?

Yphen

80+ Silver
Reaksiyon skoru
564
Dostlar selamlar asus rog strix b650-a anakartım var ve lian li lancool 216 kasam var lakin Aura Sync ile kafa efekti kasıyor gibi duruyor baya kötü bir animasyon gözüküyor ek olarak Fan Xpert 4 açtığım zaman ise aşağıda ki hatayı veriyor her şeyi güncelledim tekrar tekrar ama yine aynı.

Screenshot_1.webp

Dostlar selamlar asus rog strix b650-a anakartım var ve lian li lancool 216 kasam var lakin Aura Sync ile kafa efekti kasıyor gibi duruyor baya kötü bir animasyon gözüküyor ek olarak Fan Xpert 4 açtığım zaman ise aşağıda ki hatayı veriyor her şeyi güncelledim tekrar tekrar ama yine aynı.

Alıntıyı görüntüle
Anakartı Yaptın Mı La

Anakartı Yaptın Mı La
O konuda bahsettiğim anakart MSI anakarttı bu yeni aldığım anakart ve evet şükür hiç bir sorunu yok. O MSI anakart problemliydi zaten bir sürü sorunu vardı ya her türlü garantiye gidecekti ya da başkasına gidecekti 4250 TL zararım oldu sağlık olsun.

Armory crate kullanmanı önermem cok fazla hata dolu onun yerine openrgb kullanabilirsin.

gerek yok ben kullaniyorum gayet iyi armoury crate.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
linke tiklayip indirebilirsin

1751063997917.webp

bu ayari acabilirsin kasiyor gibiyse

gerek yok ben kullaniyorum gayet iyi armoury crate.

linke tiklayip indirebilirsin

Alıntıyı görüntüle

bu ayari acabilirsin kasiyor gibiyse
Değişen bir şey olmuyor hocam Lian Li'nin fanları kendi halinde soft şekilde renk ve animasyon verirken Aura Sync'ta bu olmuyor.

Alıntıyı görüntüle
Regedit kayıt girdi dosyaların da çakışma veya bozukluk vardır yazılımı Armoury Crate Unisttaller Tool ile kaldır sonra yeniden başlat. Disk C:\ de bulunan " Program Files (x86) - Program Files - Program Data " klasörlerini bul eğer bu üçünden birini göremiyorsan gizli öğeler seçeneğini aç sonra klasörlerin için de yazılımın ASUS klasörlerini sil eğer silinmiyorsa görev yöneticisinden bir kaç sdk lar açık kalmıştır onları sonlandır. Disk C:\ de bulunan Kullanıcılar> Sistem Kullanıcı Adı > AppData klasör adımlarını takip ederek içerisin de bulunan " Local - LocalLow - Roaming " klasörlerin de son Asus klasörleri kaldı mı diye kontrol et ardından yeniden başlat ve yazılımı kur. EĞER BUNLARLA UĞRAŞMAK İSTEMİYORUM VAKTİM BOL DİYORSAN. Format at temiz kurulum yap.

Son düzenleme:

Alıntıyı görüntüle
Kanka bu armory crate ya da msı dragon Center falan hep hatalı oluyor en iyisi kendi haline bırakmak bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,281
Üyeler
184,761
Son üye
wwiinnnneerr
Geri