Neler Yeni

armory crate uygulaması ile makro yapan var mı ?

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,626
İsim
oğuzhan ege
soru başlıkta asus m3 mouse var bu uygulamada makro yapabilen varmı ?

CarEnthusiast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
412
İsim
Akın Serhan Toğrul
O uygulmayı çalıştırabildiğine şükret bence :kekw: en son kafayı yiyip sildim yepyeni bilgisayara mavi ekran verdirecekti az daha

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,626
İsim
oğuzhan ege
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben yapıyorum. Ne konuda yardım lazımdı?
yukarda çok sorun yaşayanlar olmuş birtek sen yapmışın galiba hocam makro olayını anlatırmısın oranın sistemini ben yapmadımda asus tuf m3 var zombirock oynuyorum onun için makro lazımda sol click sağ click sürekli aynı anda basmasını istiyorumda nasıl yapabiliriz.

SorryImSoBussy

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
yukarda çok sorun yaşayanlar olmuş birtek sen yapmışın galiba hocam makro olayını anlatırmısın oranın sistemini ben yapmadımda asus tuf m3 var zombirock oynuyorum onun için makro lazımda sol click sağ click sürekli aynı anda basmasını istiyorumda nasıl yapabiliriz.
Macto bölümüne girip zamanı ayarla sonra tuşlara bas o kadar. Sonra klavyeden yada mouse tuş ata. O tuşa basınca makro çalışsın.

Makro ayarları için pcde olmam lazım ama şuan mümkün değil. Programın makro bölümünde bir ayar çarkı göreceksin. Onun ss ini atar mısın? Sana hangi seçenek ne yapıyor söyliyim.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,626
İsim
oğuzhan ege
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Macto bölümüne girip zamanı ayarla sonra tuşlara bas o kadar. Sonra klavyeden yada mouse tuş ata. O tuşa basınca makro çalışsın.

Makro ayarları için pcde olmam lazım ama şuan mümkün değil. Programın makro bölümünde bir ayar çarkı göreceksin. Onun ss ini atar mısın? Sana hangi seçenek ne yapıyor söyliyim.
eyer program yüklüyse sizde makro bölümünden hazır bir şekilde ssde atabilirsiniz ordan bakarakda yapabilirim. mouse model farketmiyor zaten asus olsun yeter :D

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
eyer program yüklüyse sizde makro bölümünden hazır bir şekilde ssde atabilirsiniz ordan bakarakda yapabilirim. mouse model farketmiyor zaten asus olsun yeter :D
Bakmam mümkün değil derken ciddiyim. Evde değilim :))

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dünyanın en kötü yazılımı için biraz eski ama mantık aynıdır, burdan bakabilirsin.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,626
İsim
oğuzhan ege
Dünyanın en kötü yazılımı için biraz eski ama mantık aynıdır, burdan bakabilirsin.

yazılım gerçekten hoşuma gitmiyor bazen sıkıntı çıkarabiliyor ondan sildim geri. ama oyun için şart.

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
evde olduğunuz zaman atma imkanı varsa ölede olur acelesi yok :D
Arkadaş, programı aç. Makro bölümünün SS ini buraya at. Zor bir şey istemedim. Yardım isteyen sensin. Tarafları iyi düşün.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,183
Üyeler
165,940
Son üye
ekarakoll
Top Bottom