+1 bırak mavi ekranı onu silmesi de ayrı bir dert bu kadar başımı ağrıtan bir program görmedimO uygulmayı çalıştırabildiğine şükret bence en son kafayı yiyip sildim yepyeni bilgisayara mavi ekran verdirecekti az daha
soru başlıkta asus m3 mouse var bu uygulamada makro yapabilen varmı ?
yukarda çok sorun yaşayanlar olmuş birtek sen yapmışın galiba hocam makro olayını anlatırmısın oranın sistemini ben yapmadımda asus tuf m3 var zombirock oynuyorum onun için makro lazımda sol click sağ click sürekli aynı anda basmasını istiyorumda nasıl yapabiliriz.Ben yapıyorum. Ne konuda yardım lazımdı?
Macto bölümüne girip zamanı ayarla sonra tuşlara bas o kadar. Sonra klavyeden yada mouse tuş ata. O tuşa basınca makro çalışsın.yukarda çok sorun yaşayanlar olmuş birtek sen yapmışın galiba hocam makro olayını anlatırmısın oranın sistemini ben yapmadımda asus tuf m3 var zombirock oynuyorum onun için makro lazımda sol click sağ click sürekli aynı anda basmasını istiyorumda nasıl yapabiliriz.
eyer program yüklüyse sizde makro bölümünden hazır bir şekilde ssde atabilirsiniz ordan bakarakda yapabilirim. mouse model farketmiyor zaten asus olsun yeterMacto bölümüne girip zamanı ayarla sonra tuşlara bas o kadar. Sonra klavyeden yada mouse tuş ata. O tuşa basınca makro çalışsın.
Makro ayarları için pcde olmam lazım ama şuan mümkün değil. Programın makro bölümünde bir ayar çarkı göreceksin. Onun ss ini atar mısın? Sana hangi seçenek ne yapıyor söyliyim.
Bakmam mümkün değil derken ciddiyim. Evde değilim )eyer program yüklüyse sizde makro bölümünden hazır bir şekilde ssde atabilirsiniz ordan bakarakda yapabilirim. mouse model farketmiyor zaten asus olsun yeter
yazılım gerçekten hoşuma gitmiyor bazen sıkıntı çıkarabiliyor ondan sildim geri. ama oyun için şart.Dünyanın en kötü yazılımı için biraz eski ama mantık aynıdır, burdan bakabilirsin.
Arkadaş, programı aç. Makro bölümünün SS ini buraya at. Zor bir şey istemedim. Yardım isteyen sensin. Tarafları iyi düşün.evde olduğunuz zaman atma imkanı varsa ölede olur acelesi yok
Dostum, bana yardımcı olabilme şansın varmı? bende rog gladius III var macro konusunda.Arkadaş, programı aç. Makro bölümünün SS ini buraya at. Zor bir şey istemedim. Yardım isteyen sensin. Tarafları iyi düşün.