YigitIsTaken
80+ Bronze
Dahası
Armoury crate'i açamıyorum çözümünü bilen varmıdır?
Sakın güncellemeyin. Dünden beri uğraşıyorum cıldırmama ramak kaldı.Ben stabil calisiyor diye güncellememistim, iyiki güncellemedim heralde güncellemeyle cok yenilik olmaz o yuzden bu haliyle kalır daha iyiSakın
evet güncellemeden sonra bende de aynısı oldu,güncellemeyle alakalı bir şey eğer laptopun modlarını fn+f5 ile hala değiştirebilirsinizAynı sorunu bende yaşıyorum, son güncellemeden sonra. Dünden beri uğraşıyorum. Çözemedim. Keşke güncellemeseydim.. :/ Sadece format atmadığım kaldı.. Çözümü bulan yok sanırım ..
Laptop değil benim ki ya güncellemeyi bekleyeceğiz sanırım. Eski dosyada bulamıyorum. Geri yükleme noktasıda oluşturmamışım Mouse un ve klavyenin kendi modlarını kullanıyorum. Kasa ışıl ışılevet güncellemeden sonra bende de aynısı oldu,güncellemeyle alakalı bir şey eğer laptopun modlarını fn+f5 ile hala değiştirebilirsiniz
Asusun lanet uygulaması bende bıktım artık bundan.
Aynı sorunu bende yaşıyorum, son güncellemeden sonra. Dünden beri uğraşıyorum. Çözemedim. Keşke güncellemeseydim.. :/ Sadece format atmadığım kaldı.. Çözümü bulan yok sanırım ..
buraya benim kurduğum setup dosyasını yükleyip versem işe yararmı acaba sizlerdeevet güncellemeden sonra bende de aynısı oldu,güncellemeyle alakalı bir şey eğer laptopun modlarını fn+f5 ile hala değiştirebilirsiniz
Denemekten zarar gelmez sanki herşeyi denedikburaya benim kurduğum setup dosyasını yükleyip versem işe yararmı acaba sizlerde
ben rog laptopu yeni aldım ve uygulamayı bugün yükledim. aynı sorunu yaşıyorum uygulama açılırken yükleme ekranında kapanıyor. Sorunu çözebildiniz mi, eğer çözdüyseniz nasıl yapabilirim ?Aynı sorunu bende yaşıyorum, son güncellemeden sonra. Dünden beri uğraşıyorum. Çözemedim. Keşke güncellemeseydim.. :/ Sadece format atmadığım kaldı.. Çözümü bulan yok sanırım ..
Maalesef çözemedik. Asus un müşteri hizmetleriyle konuştum. Verdikleri bilgi dil kaynaklı sorun yaşandığını yani sizde bende bizde değil komple herkes mağdurmuş. Ekipleri üzerinde çalışıyormuş. Yani kısaca yeni güncellemeyi beklemedeyiz..ben rog laptopu yeni aldım ve uygulamayı bugün yükledim. aynı sorunu yaşıyorum uygulama açılırken yükleme ekranında kapanıyor. Sorunu çözebildiniz mi, eğer çözdüyseniz nasıl yapabilirim ?