Neler Yeni

Armoury Crate çalışmıyor.

YigitIsTaken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Tunahan Yiğit Demirtaş
Armoury crate'i açamıyorum çözümünü bilen varmıdır?

Equa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Berkay
yeni güncellemeden oldu sanirim çogu kiside acilmiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Çağan ÇALIK
Aynı sorunu bende yaşıyorum, son güncellemeden sonra. Dünden beri uğraşıyorum. Çözemedim. Keşke güncellemeseydim.. :/ Sadece format atmadığım kaldı.. Çözümü bulan yok sanırım ..

Enesm06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Enes
Ben stabil calisiyor diye güncellememistim, iyiki güncellemedim heralde güncellemeyle cok yenilik olmaz o yuzden bu haliyle kalır daha iyi

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Çağan ÇALIK
Ben stabil calisiyor diye güncellememistim, iyiki güncellemedim heralde güncellemeyle cok yenilik olmaz o yuzden bu haliyle kalır daha iyiSakın
Sakın güncellemeyin. Dünden beri uğraşıyorum cıldırmama ramak kaldı.

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Alper
Aynı sorunu bende yaşıyorum, son güncellemeden sonra. Dünden beri uğraşıyorum. Çözemedim. Keşke güncellemeseydim.. :/ Sadece format atmadığım kaldı.. Çözümü bulan yok sanırım ..
evet güncellemeden sonra bende de aynısı oldu,güncellemeyle alakalı bir şey eğer laptopun modlarını fn+f5 ile hala değiştirebilirsiniz :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Çağan ÇALIK
evet güncellemeden sonra bende de aynısı oldu,güncellemeyle alakalı bir şey eğer laptopun modlarını fn+f5 ile hala değiştirebilirsiniz :)
Laptop değil benim ki ya :) güncellemeyi bekleyeceğiz sanırım. Eski dosyada bulamıyorum. Geri yükleme noktasıda oluşturmamışım :) Mouse un ve klavyenin kendi modlarını kullanıyorum. Kasa ışıl ışıl :D

Enesm06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Enes
Asusun lanet uygulaması bende bıktım artık bundan.

buraya benim kurduğum setup dosyasını yükleyip versem işe yararmı acaba sizlerde

Snyprus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mert Tolunay Boran
ben rog laptopu yeni aldım ve uygulamayı bugün yükledim. aynı sorunu yaşıyorum uygulama açılırken yükleme ekranında kapanıyor. Sorunu çözebildiniz mi, eğer çözdüyseniz nasıl yapabilirim ?

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
725
İsim
Ömer Keskin
Bende de aynı sorun var. Açıkçası çokta umrumda değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Çağan ÇALIK
ben rog laptopu yeni aldım ve uygulamayı bugün yükledim. aynı sorunu yaşıyorum uygulama açılırken yükleme ekranında kapanıyor. Sorunu çözebildiniz mi, eğer çözdüyseniz nasıl yapabilirim ?
Maalesef çözemedik. Asus un müşteri hizmetleriyle konuştum. Verdikleri bilgi dil kaynaklı sorun yaşandığını yani sizde bende bizde değil komple herkes mağdurmuş. Ekipleri üzerinde çalışıyormuş. Yani kısaca yeni güncellemeyi beklemedeyiz..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,570
Üyeler
166,957
Son üye
Kerem123.b
Top Bottom