Aykut D.
80+ Gold
Fan expert i ekran görüntüsünü atarmısın?Nerden aktif edeceğimi bilmiyorum bendeki şeyde yok
Fan expert i ekran görüntüsünü atarmısın?Nerden aktif edeceğimi bilmiyorum bendeki şeyde yok
o nedir hocam?Fan expert i ekran görüntüsünü atarmısın?
hocam ben armoury crate e kaydolmadan kullanıyorum ondan olabilirmi otomatik ayarlama olmamasıFan expert i ekran görüntüsünü atarmısın?
Ne alaka knk ?Asus mu tövbe yeminlen MSİ dan şaşmam bundan sonra.
Alakası yok kayıtla .o nedir hocam?
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam ben armoury crate e kaydolmadan kullanıyorum ondan olabilirmi otomatik ayarlama olmaması
fan expert bölümü yok bende
Dikkatli bakın hocam illahaki olur.fan expert bölümü yok bende
Dikkatli bakın hocam illahaki olur.
Garip . bir şey diyemeceğim.
Garip . bir şey diyemeceğim.
Armoury crate sürümünüz kaç acaba? Sizin belirttiğiniz fan expert 2 kısmı bende de yok çünkü gerçekten ilginç bir durumGarip . bir şey diyemeceğim.
hocam öylede bu uygulamayı yükledikten sonra fan hızı ara ara böyle hızlanıp yavaşlıyorArmoury crate sürümüyle mi alakalı acaba H510 anakart kullanıyorum ve Armoury güncel ancak fan expert muhabbeti bende de çıkmıyor. Yüklerken belki seçilme muhabbeti oluyorsa onunla alakalı olabilir. Vatanda toplandı bilgisayarım o dönemde. Fan hızlarımla alaklı şunu söyleyebilirim standart olarak seçtim bu ana ekrandan o şekilde duruyor daha da detaya girmeye gerek duymadım. Ekran kartım zaten düşük sıcaklıkta fanları dönmüyor. Bu arada güncellemeleri yaptıktan sonra hala aktif olarak kalıyor. Yazılımsal bir durum var bu uygulamada. Yüklendiği halde hala tikler seçilip tekrar yükleme yapabiliyorum. Hocam fan hızı bölmesindeki standart durumu seçip o şekilde bırakın bende fanların tamamı pwm özellikli. Cpu fan hızı arttıkça tüm fanlar ona eş olarak hızlanıp yavaşlıyor. Aşırı bir ses durumu da yok işlemciden kaynaklı tabi aşırı ısınmadığı için.
hocam öylede bu uygulamayı yükledikten sonra fan hızı ara ara böyle hızlanıp yavaşlıyor