Neler Yeni

Arora Beatrix ile CFMoto CLX250 kafa kafaya takas mantıklı mı?

DarkLegion3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
Eren Akgül
Arkadaşım cfmoto ile takası gerçekleştirecek bence mantıklı sizce nasıl?
CLX250 Kroniği nedir?

seyfx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Seyfullah
Ekrana bi yazılım güncellemesi gerekiyor sahibi yaptırmamışsa bi de kronik paslanma benim bildiğim. Abs ile ilgili de bi şey duymuştum ama tam emin değilim dogru mu değil mi

DarkLegion3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
Eren Akgül
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekrana bi yazılım güncellemesi gerekiyor sahibi yaptırmamışsa bi de kronik paslanma benim bildiğim. Abs ile ilgili de bi şey duymuştum ama tam emin değilim dogru mu değil mi
Kronik paslanma dediğimiz boya atması oluyor genelde. Kısaca boya kalitesi iyi değil fakat gidişi ve duruşu güzel bence Aroradan daha iyidir yani en kötü.

seyfx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Seyfullah
Kronik paslanma dediğimiz boya atması oluyor genelde. Kısaca boya kalitesi iyi değil fakat gidişi ve duruşu güzel bence Aroradan daha iyidir yani en kötü.
Arora mt 125 kullandım kısa bi süre bi daha bisiklet alirim arora motor almam elinden çıkartmaya bak en kısa zamanda

DarkLegion3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
Eren Akgül
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arora mt 125 kullandım kısa bi süre bi daha bisiklet alirim arora motor almam elinden çıkartmaya bak en kısa zamanda
Aroranın sahibi yolda giderken fren mekanizması fırlamış yerinden üstüne onu yaptırırken fren hidroliği borusu donmuyor diyip 5K kitlemişler. Üstüne 1 ay parça bekledi.

seyfx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Seyfullah
Aroranın sahibi yolda giderken fren mekanizması fırlamış yerinden üstüne onu yaptırırken fren hidroliği borusu donmuyor diyip 5K kitlemişler. Üstüne 1 ay parça bekledi.
Ben gaz teli bulamadım motora baska motordan uydurmak zorunda kaldık. Hiçbir parcasi yok nerdeyse bi daha arora almam dersimi aldım

Top Bottom