Neler Yeni

Artan Ping Problemi Nasıl Çözülür?

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Yakup Vatansever
İyi günler ben yıllarca türk telekom kullanmış biriyim genelde oyunlarda ping 10-30 arası olurdu ama millenicoma geçtim ve neredeyse son 1 yıldır çoğu akşam rekabetçi oyunlar oynanamaz halde oluyor birkaç kere şikayet talebi açmıştım ancak sorun yok diyerek kapamışlardı bunun nedeni nedir acaba öğlenleri 10-20ms arası oynadığıma göre modem de veya splitter da problem olacağını sanmıyorum.(35mbps lik paketi kullanıyorum.)

Son düzenleme:

Musa Dinç

80+ Bronze
Türk telekom sıkıntılı firma iyi hizmet verdiğini göremezsiniz neredeyse iss değiştirmelisin. Fakat biz gene senin dsl değerlerine bakalım modem arayüzünden Xdsl/dsl bölümü olacak oranın görüntüsünü paylaş bakalım değerlerine.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5

Musa Dinç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Yakup Vatansever
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Türk telekom sıkıntılı firma iyi hizmet verdiğini göremezsiniz neredeyse iss değiştirmelisin. Fakat biz gene senin dsl değerlerine bakalım modem arayüzünden Xdsl/dsl bölümü olacak oranın görüntüsünü paylaş bakalım değerlerine.
1636920270749.png

bu bölüm galiba.
bazen mobil cihazlardan instagramda dolaşamayınca mobil veriyi kullanıcak kadar kanser ediyor bi bakmışım düzeliyor bi bakmışım tekrar fırlıyor bir nedeni olmalı bence yoğunluk bu kadar etkiler mi ramazan ayında iftardan sonra youtube dan video dahi zor izlendiği oluyordu.

Musa Dinç

80+ Bronze
Alıntıyı görüntüle
bu bölüm galiba.
bazen mobil cihazlardan instagramda dolaşamayınca mobil veriyi kullanıcak kadar kanser ediyor bi bakmışım düzeliyor bi bakmışım tekrar fırlıyor bir nedeni olmalı bence yoğunluk bu kadar etkiler mi ramazan ayında iftardan sonra youtube dan video dahi zor izlendiği oluyordu.
Hat değerlerin iyi kablolu mu kablosuz mu bağlantı sağlıyorsun? speedtest.net den test yapıp atarsan iyi olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Yakup Vatansever
Hat değerlerin iyi kablolu mu kablosuz mu bağlantı sağlıyorsun? speedtest.net den test yapıp atarsan iyi olur.
Türktelekomun klasik modeminden direkt kablolu bağlı

8ms li olan şuan yaptığım 74ms olan sana o verileri attığımda yaptığım test sonucu şuan düzeldi oyunda da sıkıntı yok ama şu 1-2 saat oyun oynayamadım ve her akşam oluyor bu olay (evde bir şey indiren falanda yok 1 pc bağlı)

Son düzenleme:

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,922
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Alıntıyı görüntüle
bu bölüm galiba.
Değerlerde pek bir sorun yok gibi.
Başka modemde denediniz mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Yakup Vatansever
Değerlerde pek bir sorun yok gibi.
Başka modemde denediniz mi?
Maalesef elimde başka modem olmadığı için deneyemedim. :( klasik türktelekom modemini kullanıyorum gün içinde pek problem çıkarmıyor ama akşam...

Musa Dinç

80+ Bronze
Maalesef elimde başka modem olmadığı için deneyemedim. :( klasik türktelekom modemini kullanıyorum gün içinde pek problem çıkarmıyor ama akşam...
Büyük ihtimal modem kaynaklı sorun.

Top Bottom