Gömdüm bile sadece evimde şu anda 5 oyuncu kulaklığı bulunuyor. Sennheiser GSP350 en pahalıları ama en iyisi değil mesela eksileri çok fakat en iyi ses bunda kasılıyor.Knk Steelseries oyuncu ekipmanlarında bana göre 1 numaralı firma. Sesi çıkmayan ne demek? Ses kalitesi çok iyi. Mikrofonuda kötü değil. Sadece daha iyi olabilirdi. Sende Steelseries i gömme.
Asusuda sorucaktim o nasilGömdüm bile sadece evimde şu anda 5 oyuncu kulaklığı bulunuyor. Sennheiser GSP350 en pahalıları ama en iyisi değil mesela eksileri çok fakat en iyi ses bunda kasılıyor.
Corsair HS50 var onun ses seviyesi az,mikrofon hışırtı yapıyor, malzeme kaliteside biraz tırt.
Rampage titan X'in sesi diğerleri kadar kaliteli olmasada fiyatına göre mikrofon ve sesi çok iyi konforuda idare eder.
Snopy'nin bir oyuncu kulaklığı var onu saymıyorum,titreşimli falan bir ürün ama mikrofon boğuk ses eh işte,konfor -10 5 dakika takamazsın.
Cooler Master MH752 var kesinlikle bu güne kadar kullandığım en konforlu oyuncu kulaklığı. Ses konusunda Sennheiser gibi çok tiz vermiyor ama onun gibide ses kastırmıyor. Müzik için ideal ve mikrofonuda çok iyi. Tek eksiği kulaklıkların dönme kısmı az daha sert olsa iyi olurmuş.
Onun dışında denediğim kulaklıklar Cooler Master MH650'yi 5 ay kullandım,Hyperx Cloud2,Alpha, Razer Blackshark v2 , SteelSeries Arctis 5, Corsair Void RGB Elite ve Asus tuf gaming H3'ü özellikle denedim. Şimdi bana sadece steelseries kullanıp bu baya iyi diyemezsin dostum diğerlerini denemeden, Fiyatını haketmiyor tıpkı çoğu SS ürünü gibi.
[
Kötü dostumAsusuda sorucaktim o nasil
Anladim sende blacksharkta hem fikir mısın pekiKötü dostum
Ayn okGömdüm bile sadece evimde şu anda 5 oyuncu kulaklığı bulunuyor. Sennheiser GSP350 en pahalıları ama en iyisi değil mesela eksileri çok fakat en iyi ses bunda kasılıyor.
Corsair HS50 var onun ses seviyesi az,mikrofon hışırtı yapıyor, malzeme kaliteside biraz tırt.
Rampage titan X'in sesi diğerleri kadar kaliteli olmasada fiyatına göre mikrofon ve sesi çok iyi konforuda idare eder.
Snopy'nin bir oyuncu kulaklığı var onu saymıyorum,titreşimli falan bir ürün ama mikrofon boğuk ses eh işte,konfor -10 5 dakika takamazsın.
Cooler Master MH752 var kesinlikle bu güne kadar kullandığım en konforlu oyuncu kulaklığı. Ses konusunda Sennheiser gibi çok tiz vermiyor ama onun gibide ses kastırmıyor. Müzik için ideal ve mikrofonuda çok iyi. Tek eksiği kulaklıkların dönme kısmı az daha sert olsa iyi olurmuş.
Onun dışında denediğim kulaklıklar Cooler Master MH650'yi 5 ay kullandım,Hyperx Cloud2,Alpha, Razer Blackshark v2 , SteelSeries Arctis 5, Corsair Void RGB Elite ve Asus tuf gaming H3'ü özellikle denedim. Şimdi bana sadece steelseries kullanıp bu baya iyi diyemezsin dostum diğerlerini denemeden, Fiyatını haketmiyor tıpkı çoğu SS ürünü gibi.
[
Eğer ki asus h3'ten bahsettiyseniz Asus tuf gaming h3 ben aldığımda 300 lira civarında bir şeydi. Bence 300 liraya alınabilecek güzel kalitede bir kulaklık. O fiyata James Donkey'ler falan varken alınabilir bir kulaklıktı. Fakat şuan fiyatı 1000 lira civarlarına yükselmiş.Kötü dostum
Şu anki fiyatına göre dedim hocam daha iyileri var o fiyata.Eğer ki asus h3'ten bahsettiyseniz Asus tuf gaming h3 ben aldığımda 300 lira civarında bir şeydi. Bence 300 liraya alınabilecek güzel kalitede bir kulaklık. O fiyata James Donkey'ler falan varken alınabilir bir kulaklıktı. Fakat şuan fiyatı 1000 lira civarlarına yükselmiş.