Neler Yeni

Artics5 Kullanan Var Mı Tavsiye Eder Misiniz

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,186
İsim
Necati
önArkadaşlar önerir misiniz veya bu fiyata bilsiginiz baska model var miAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

@whisper snow
1 Yıldır kullanıyorum , deneyimim şu şekilde :
Rahatlık 10/8
Ses Kalitesi 10/7
Ses Seviyesi 10/4
- Oyunlarda ses kasmak için çok iyi bir kulaklık , en ufak sesleri bile duyabiliyorsunuz ses seviyesi oyunlar için yeterli , müzik dinlerken yetersiz kalıyor , günde 10-12 saat kullanıyorum gayet rahat terletmiyor. Ses kaliteside güzel cloud 2 ile benzer ses kalitesi var. Mikrofonu güzel sesi biraz ince iletiyor ama gayet net . Dcde konuşurken vs hiçbir sorun yaşmadım gürültü engelleme açıkken sesiniz dışında hiçbirşeyi karşıya iletmiyor. Zamanında 1000tlye almıştım ama 1000tlden fazlası eder mi? bilmem. Bu arada mikrofonu cloud 2'yi 10'a katlar çok daha iyi bir mikrofonu var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Eymen Çil
1 Yıldır kullanıyorum , deneyimim şu şekilde :
Rahatlık 10/8
Ses Kalitesi 10/7
Ses Seviyesi 10/4
- Oyunlarda ses kasmak için çok iyi bir kulaklık , en ufak sesleri bile duyabiliyorsunuz ses seviyesi oyunlar için yeterli , müzik dinlerken yetersiz kalıyor , günde 10-12 saat kullanıyorum gayet rahat terletmiyor. Ses kaliteside güzel cloud 2 ile benzer ses kalitesi var. Mikrofonu güzel sesi biraz ince iletiyor ama gayet net . Dcde konuşurken vs hiçbir sorun yaşmadım gürültü engelleme açıkken sesiniz dışında hiçbirşeyi karşıya iletmiyor. Zamanında 1000tlye almıştım ama 1000tlden fazlası eder mi? bilmem. Bu arada mikrofonu cloud 2'yi 10'a katlar çok daha iyi bir mikrofonu var.
Dediğim gibi hocam. 1700 Tlyi hak ediyor eğer beklerse.

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar , Ekran Kartı
Discord
DocToR#3732
Cloud 2 al

Sevenenis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Enis Seven
Kararsiz kaldim şimdi ama bi tarafim agirlikla blackshark diyo

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Arctis 5 ten şaşma bence hocam, oldukça hafif renkleri güzel. Benim için en ideal kulaklık, malzeme kalitesi de oldukça iyi. Ne zaman alıcaksın bilmiyorum da kesinlikle göz önünde tut Arctis 5 öyle söylenildiği gibi kötü bir kulaklık değil SteelSeries kaliteli marka.
2199 lira hayatta etmez.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,240
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Arctic serisi kötü bir seri onun yerine Cooler Master MH752 alın. Ya da Sennheisee Gsp350 alarak iyi ses kasabikirsinde konforu pek iyi değil.
Şaka mısın kanka Arctis 1 ve 5 kullanmış (5'i hala kullanıyorum) ve 3 kullanan bir tanıdığımdan aldığım deneyimlere göre alabileceğin kaliteli kulaklıklar arasında. Ne yapalım mikrofonu berbat olan Corsair veya Logitech falan mı alalım? Ha veya seneler öncesinden kalma olan Cloud II falan :D

Sevenenis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Enis Seven
Şaka mısın kanka Arctis 1 ve 5 kullanmış (5'i hala kullanıyorum) ve 3 kullanan bir tanıdığımdan aldığım deneyimlere göre alabileceğin kaliteli kulaklıklar arasında. Ne yapalım mikrofonu berbat olan Corsair veya Logitech falan mı alalım? Ha veya seneler öncesinden kalma olan Cloud II falan :D
Buda farkı bakış açısı sen neyi oneriyon peki

Top Bottom