- Konu Sahibi Konu Sahibi
Gamepower ogre rgbKlavye markanız neydi bu arada ?
Gamepower ogre rgbKlavye markanız neydi bu arada ?
1 Yıldır kullanıyorum , deneyimim şu şekilde :önArkadaşlar önerir misiniz veya bu fiyata bilsiginiz baska model var miAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
@whisper snow
Dediğim gibi hocam. 1700 Tlyi hak ediyor eğer beklerse.1 Yıldır kullanıyorum , deneyimim şu şekilde :
Rahatlık 10/8
Ses Kalitesi 10/7
Ses Seviyesi 10/4
- Oyunlarda ses kasmak için çok iyi bir kulaklık , en ufak sesleri bile duyabiliyorsunuz ses seviyesi oyunlar için yeterli , müzik dinlerken yetersiz kalıyor , günde 10-12 saat kullanıyorum gayet rahat terletmiyor. Ses kaliteside güzel cloud 2 ile benzer ses kalitesi var. Mikrofonu güzel sesi biraz ince iletiyor ama gayet net . Dcde konuşurken vs hiçbir sorun yaşmadım gürültü engelleme açıkken sesiniz dışında hiçbirşeyi karşıya iletmiyor. Zamanında 1000tlye almıştım ama 1000tlden fazlası eder mi? bilmem. Bu arada mikrofonu cloud 2'yi 10'a katlar çok daha iyi bir mikrofonu var.
2199 lira hayatta etmez.Arctis 5 ten şaşma bence hocam, oldukça hafif renkleri güzel. Benim için en ideal kulaklık, malzeme kalitesi de oldukça iyi. Ne zaman alıcaksın bilmiyorum da kesinlikle göz önünde tut Arctis 5 öyle söylenildiği gibi kötü bir kulaklık değil SteelSeries kaliteli marka.
Peki senin onerdigin hangisi wirelessta olabilir farketmez2500 lira hayatta etmez.
Sagolun hocam adım adim blackshark a gidiyomBende blackshark v2yi öneririm.
Benim hayalimde v2x vardı 400 lira filandı 2.elleri mal gibi jd711 aldım şuanki aklım olsa almazdım.Sagolun hocam adım adim blackshark a gidiyom
Bende ses kartindan dolayi v2 alıcam heralde benim ses karti o kadar iyi değilmişBenim hayalimde v2x vardı 400 lira filandı 2.elleri mal gibi jd711 aldım şuanki aklım olsa almazdım.
Şaka mısın kanka Arctis 1 ve 5 kullanmış (5'i hala kullanıyorum) ve 3 kullanan bir tanıdığımdan aldığım deneyimlere göre alabileceğin kaliteli kulaklıklar arasında. Ne yapalım mikrofonu berbat olan Corsair veya Logitech falan mı alalım? Ha veya seneler öncesinden kalma olan Cloud II falanArctic serisi kötü bir seri onun yerine Cooler Master MH752 alın. Ya da Sennheisee Gsp350 alarak iyi ses kasabikirsinde konforu pek iyi değil.
Buda farkı bakış açısı sen neyi oneriyon pekiŞaka mısın kanka Arctis 1 ve 5 kullanmış (5'i hala kullanıyorum) ve 3 kullanan bir tanıdığımdan aldığım deneyimlere göre alabileceğin kaliteli kulaklıklar arasında. Ne yapalım mikrofonu berbat olan Corsair veya Logitech falan mı alalım? Ha veya seneler öncesinden kalma olan Cloud II falan