evet bende düşünüyorumda ne zaman alırım bilmiyom valla. kullananlar güzel diyende var dip ses sorunlu olanlarıda var alabiliyosan amazondan al değiştirirsin dip ses sorunu olmayana kadarCloud2 wireless ı diyon dimi
evet bende düşünüyorumda ne zaman alırım bilmiyom valla. kullananlar güzel diyende var dip ses sorunlu olanlarıda var alabiliyosan amazondan al değiştirirsin dip ses sorunu olmayana kadarCloud2 wireless ı diyon dimi
Hocam bukadar para verilmez ses kartın iyiyse blackshark v2 x alBunun hakkında fikriniz nedir peki @IATLASI @whisper snow @dertsizdertli @Transcontinental @Fireable @Zechion @K1NGO82 @Ahmet Sevinç Alıntıyı görüntüle
Wireless mi buHocam bukadar para verilmez ses kartın iyiyse blackshark v2 x al
Eyvallah hocamevet bende düşünüyorumda ne zaman alırım bilmiyom valla. kullananlar güzel diyende var dip ses sorunlu olanlarıda var alabiliyosan amazondan al değiştirirsin dip ses sorunu olmayana kadar
Bide ses kartima nasil bakabilirim soyliyim sana ona göreHocam bukadar para verilmez ses kartın iyiyse blackshark v2 x al
Yok knka kablolu ama ben kullanıyorum tam F/PWireless mi bu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eyvallah hocam
Bide ses kartima nasil bakabilirim soyliyim sana ona göre
Hocam anakatınız nedir ona göre bakalım ama bence siz blackshark v2x alacaksınız onun yerine blachshark v2 modelini alın ses kartı yanında geliyor ve mikrofonu çıkarılabiliyorWireless mi bu
Eyvallah hocam
Bide ses kartima nasil bakabilirim soyliyim sana ona göre
Knk ben bunu almam. Çünkü geri dönüşüm malzemelerinden yapılıyor diye biliyorum. Malzeme kalitesi bana göre kötü. Bence cloud 2 al.Bunun hakkında fikriniz nedir peki @IATLASI @whisper snow @dertsizdertli @Transcontinental @Fireable @Zechion @K1NGO82 @Ahmet Sevinç Alıntıyı görüntüle
Asus prime b450m-KIIHocam anakatınız nedir ona göre bakalım ama bence siz blackshark v2x alacaksınız onun yerine blachshark v2 modelini alın ses kartı yanında geliyor ve mikrofonu çıkarılabiliyor
Asus prime b450m-KIIYok knka kablolu ama ben kullanıyorum tam F/P
Ses kartına bakmak için anakartinin modelini yazarmisin
Hocam ozaman blackshark v2 al ses kartın okadar iyi değil benimki gibi giriş seviyesi seninkide.Asus prime b450m-KII
Asus prime b450m-KII
Hocam bence blackshark v2x almayın ses kartınız benimkisiyle aynı alc887 var sesten memnun değilim usb girişli kulaklıklara veya ses kartı olan kulaklıklara yönelin blackshark v2 gibi v2x değil v2 olanı tavsiye ederim onda kartı var alınabilir benceAsus prime b450m-KII
Asus prime b450m-KII
Evet
Klavye sesini falan aliyor mu konuşurken klavye sesi gider mi