Artık bu arkadaş gurubu ile yolarımızı ayırma zamanı geldi mi ?

ErdemAbiGf

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
206

merhabalar lise 3 e gidiyorum ve 3 4 yılık arakdaşlarım bu video dakiler her şey güzel gidiyordu 10 ve 9 uncu sınıf 11 inci sınıfa geçince bir değişiklik ve kibirlilik özür dilerim ama şeylememe gibi tavırlar oldu
son 4 5 ayda oldu bu önceden çok eğlendiğimiz bir ortam espiri meme gibi sohbetlerimiz vardı sanki şimdi zorlayarak eğlencesiz tatsız tuzsuz gibi olmasada olur muhabeti . büyük abilerim yada bu gibi olaylara şahit olan abilerimden destek istiyorum . artık zamanı geldimi sizce ? artık gurubu dahıtma zamanı geldimi ? yoksa aralarındaki 1 kişi mi bozuyor bu gurubu yoksa hata bende mi ? ne yapmam lazım .

merhabalar lise 3 e gidiyorum ve 3 4 yılık arakdaşlarım bu video dakiler her şey güzel gidiyordu 10 ve 9 uncu sınıf 11 inci sınıfa geçince bir değişiklik ve kibirlilik özür dilerim ama şeylememe gibi tavırlar oldu
son 4 5 ayda oldu bu önceden çok eğlendiğimiz bir ortam espiri meme gibi sohbetlerimiz vardı sanki şimdi zorlayarak eğlencesiz tatsız tuzsuz gibi olmasada olur muhabeti . büyük abilerim yada bu gibi olaylara şahit olan abilerimden destek istiyorum . artık zamanı geldimi sizce ? artık gurubu dahıtma zamanı geldimi ? yoksa aralarındaki 1 kişi mi bozuyor bu gurubu yoksa hata bende mi ? ne yapmam lazım .
hangi oyunlar var sende istersen biz grup açiyoruz ona gelebilirsin

grup birbirini dinlemiyor hocam sorun o
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

grup birbirini dinlemiyor hocam sorun o
gruba gelmek isterseniz discord ahmeti3833

Sinirini bozuyorsa yolları ayır. Böyle konular çok da düşünülecek şeyler değil. Zamanında ben de arkadaş çevrem geniş olsun herkesle aram iyi olsun kafasındaydım. Sonrasında yavaş yavaş zararlarını görünce çoğu kişiyle okuldan/her gün gördüğüm kişiler bile olsa iletişimi doğrudan kestim. Valla şu an daha rahat hayat yaşıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,159,757
Üyeler
184,213
Son üye
766K
Geri