Yardım Artık bu son konu olsun.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
5,073
Uygun Olmayan Konu Başlığı
En fazla 400 TL olup 5 TL falan esnetebildiğim bir bütçe var. N11 ve Trendyol üzerinden 25'er TL kuponum var. Eğer Trendyol'Dan olursa kaydet kazanı yapıcam. Ne önerirsiniz? Aklımda SPK8614 var. İstediğim şeyler: Mekanik, bilek desteği, Black Switch olmasa iyi olurç

En fazla 400 TL olup 5 TL falan esnetebildiğim bir bütçe var. N11 ve Trendyol üzerinden 25'er TL kuponum var. Eğer Trendyol'Dan olursa kaydet kazanı yapıcam. Ne önerirsiniz? Aklımda SPK8614 var. İstediğim şeyler: Mekanik, bilek desteği, Black Switch olmasa iyi olurç
Koleksiyon kaydedip 390 TL'ye alabilirsin.

Koleksiyon kaydedip 390 TL'ye alabilirsin.
arkadaş hem black switch olmasa iyi olur demiş hemde blue switchden rahatsız olmazmış yani philips momentum dururken sen bu kalitesiz markalı istemediği switch olan klavyeyi mi önerdin

arkadaş hem black switch olmasa iyi olur demiş hemde blue switchden rahatsız olmazmış yani philips momentum dururken sen bu kalitesiz markalı istemediği switch olan klavyeyi mi önerdin
Aynen, bu kalitesiz markayı önerdim.
Black switch yazdığına bakma, orada kocaman optik yazıyor.
KB-R96'da olan switchler Blue gibi zaten, normal Black değil bunu biliyorum.
Klavye ise kalitesiz falan değil, direkt Rampage yazan yere hücum etmeyin.

Ben müşteri temsilcisine sordum. Bana elektronik ürünlerde kullanılmıyor dedi.

Aynen, bu kalitesiz markayı önerdim.
Black switch yazdığına bakma, orada kocaman optik yazıyor.
KB-R96'da olan switchler Blue gibi zaten, normal Black değil bunu biliyorum.
normal blue gibi derken sesden mi bahsediyorsun? optik olması neyi değiştirir söylermisin? arkadaş sadece black istemiyorsa muhtemelen sert olduğu içindir, optik olması bişey değiştirmez, sadece hızlı yapar, kalitesiz olmadığını nerden biliyorsun, bu fiyata marka klavye varken bu dandirik klavye alınmaz.
ayrıca bunu neye dayanarak söylüyorsun?

normal blue gibi derken sesden mi bahsediyorsun? optik olması neyi değiştirir söylermisin? arkadaş sadece black istemiyorsa muhtemelen sert olduğu içindir, optik olması bişey değiştirmez, sadece hızlı yapar, kalitesiz olmadığını nerden biliyorsun, bu fiyata marka klavye varken bu dandirik klavye alınmaz.

ayrıca bunu neye dayanarak söylüyorsun?
Kullananlara, klavyeye, özelliklerine, malzemesine, ışıklandırmasına dayanarak söylüyorum.
Rampage gördüğüm gibi "Bune layn çöp dandirik alınmaz. 🤞 🥴" demiyorum.

Kullananlara, klavyeye, özelliklerine, malzemesine, ışıklandırmasına dayanarak söylüyorum.
Rampage gördüğüm gibi "Bune layn çöp dandirik alınmaz. 🤞 🥴" demiyorum.
ben corsair, gamepower, logitech gibi bütün markaları kullanan biriyle konuşdum, sadece rampage alma dedi ayrıca ışıklandırması o klavyeyi ultra kaliteli yapar aynen :ROFLMAO: kullananların sorun yaşamaması o klavyeyi kaliteli yapmaz, aynı psu da dediğimiz gibi,ya cidden ışıklandırma dedi kafayı yiycem :ROFLMAO:

ben corsair, gamepower, logitech gibi bütün markaları kullanan biriyle konuşdum, sadece rampage alma dedi ayrıca ışıklandırması o klavyeyi ultra kaliteli yapar aynen :ROFLMAO: kullananların sorun yaşamaması o klavyeyi kaliteli yapmaz, aynı psu da dediğimiz gibi,ya cidden ışıklandırma dedi kafayı yiycem :ROFLMAO:
Dostum bu bir çevre birimi olan klavye, sen neye bakacaksın?
Switchlerine, ışıklandırmasına, özelliklerine ve sana sunduklarına.
Bu bir PSU değil, ışıklandırma ön planda olan bir şey ve insanlar buna dikkat ediyor.
Işıkları sönük mü? Yeterli mi? Modları nasıl diye bilmek istiyor.
Asıl senin dediğin saçma, senin insanlara ön yargı ile karışman da ayrı saçma. 🤞

Dostum bu bir çevre birimi olan klavye, sen neye bakacaksın?
Switchlerine, ışıklandırmasına, özelliklerine ve sana sunduklarına.
Bu bir PSU değil, ışıklandırma ön planda olan bir şey ve insanlar buna dikkat ediyor.
Işıkları sönük mü? Yeterli mi? Modları nasıl diye bilmek istiyor.
Asıl senin dediğin saçma, senin insanlara ön yargı ile karışman da ayrı saçma. 🤞
Ben sana kaliteyi sordum ışık kaliteli mi yapıyor? Psu bir BENZETME ışıklandırma için istemiyor istese rgb yazardı adam rainbow bi klavyeyle karşılaştırmış, ayrıca ön yargı değil, ben sizle daha öncede tartışmıştımda bıktım yaw insanlara marka klavye dururken rampage önermenden, yani ben sesli istemiyorum bütçemde 400tl dese tamam önerde bi optik diye niye bunu alsın kaliteli markalar dururken, KAĞIT ÜZERİNDE 5 kat hızlı sadece

Ben sana kaliteyi sordum ışık kaliteli mi yapıyor? Psu bir BENZETME ışıklandırma için istemiyor istese RGB yazardı adam rainbow bi klavyeyle karşılaştırmış, ayrıca ön yargı değil, ben sizle daha öncede tartışmıştımda bıktım yaw insanlara marka klavye dururken rampage önermenden, yani ben sesli istemiyorum bütçemde 400tl dese tamam önerde bi optik diye niye bunu alsın kaliteli markalar dururken, KAĞIT ÜZERİNDE 5 kat hızlı sadece
Peki.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,499
Üyeler
195,373
Son üye
SugarCube