Artık Cidden Bıktım!

netlere bak ama konuların temelini anlamaya çalış yani bu konu ne anlatmak istiyor vs diye uzun uzun oku bi süre sonra beynine tık edicek ve diyceksinki heee bu böyleymiş çok daha basitmiş soru çeşidi ezberlersen sıkıntı sen konuyu anla istediği tarzda soru gelsin mantığını kullanıp yaparsın zaten bide kimseye aşık olma bu zamanda
Tamam hojam tesekkürler.

Hacı isteğin yoksa gitme o zaman iptal ettir sözleşmeyi. Deneme sınavları zaten kendini denemek için var öyle çalışmak için girilen bir sınav değil ama her gün yapılmasıda saçma olmuş her gün yaptığın sınavla kendindeki gelişimide gözlemleyemezsin.

Hacı isteğin yoksa gitme o zaman iptal ettir sözleşmeyi. Deneme sınavları zaten kendini denemek için var öyle çalışmak için girilen bir sınav değil ama her gün yapılmasıda saçma olmuş her gün yaptığın sınavla kendindeki gelişimide gözlemleyemezsin.
Hocam istek var da deneme sınavları asırı fazla yapıyorlar ödevden çok sınav var.

Kanka deneme sınavlarında haber verilmez zaten.
Bizde sınıf değisim olayı var Dershanedeki en iyi sınıflardan 3.'sündeyim Sınıf değisim dısında hiçbir sınava haber vermiyorlar.

Bizde sınıf değisim olayı var Dershanedeki en iyi sınıflardan 3.'sündeyim Sınıf değisim dısında hiçbir sınava haber vermiyorlar.

Bizde de öyleydi sabah dershaneye gidiyorduk ilk ders gelip öğleden sonra sınav var diyorlardı çok takma kafana. Deneme sınavının amacı bildiğin gibi eksiklerini tespit etmek zaten.

Bizde de öyleydi sabah dershaneye gidiyorduk ilk ders gelip öğleden sonra sınav var diyorlardı çok takma kafana. Deneme sınavının amacı bildiğin gibi eksiklerini tespit etmek zaten.
Knk ben takmassam babam bana takar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,891
Üyeler
183,916
Son üye
MuhammetDAli
Geri