Neler Yeni

Artık içimde tutamıyorum dayanamıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Polat Aslan
Artık dayanamıyorum ben lise son sınıftayım geçen sene bir hoca ile tanıştım gözüme aşırı güzel geldi ama herkes gülüyordu çok çirkin vb diye yeni atanmıştı bu sene daha samimi olduk ve ben çok bağlandım hem fiziksel olarak hem de ruhen olgun birisiyim maddi manevi iyi durumdayım artık dayanamıyorum bu bir heves hayranlık vb değil çok kız tanıdım bu bayandan çok daha güzel kızları elimin tersi ile ittim sizce ne yapayım artık uyuyamıyorum aylardır böyleyim bu sitede hesabı sırf bunun için açtım

Cassius Clay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
371
İsim
Kadir
Mezun ol sonra anlat öğretmene hislerini red yersen kovalamazsın artık peşini hem okul bittiği için görmeyeceksin unutursun yavaş yavaş

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Polat Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mezun ol sonra anlat öğretmene hislerini red yersen kovalamazsın artık peşini hem okul bittiği için görmeyeceksin unutursun yavaş yavaş
normal hayatta da öyle ayran gönüllü bir insan değilim zaten mesleğim belli her şey belli onu kaybetmekten korkuyorum arkadaşlar tipi ile dalga geçiyor ama çok saf çok temiz birisi

MufasaBoss

80+ Bronze
Artık dayanamıyorum ben lise son sınıftayım geçen sene bir hoca ile tanıştım gözüme aşırı güzel geldi ama herkes gülüyordu çok çirkin vb diye yeni atanmıştı bu sene daha samimi olduk ve ben çok bağlandım hem fiziksel olarak hem de ruhen olgun birisiyim maddi manevi iyi durumdayım artık dayanamıyorum bu bir heves hayranlık vb değil çok kız tanıdım bu bayandan çok daha güzel kızları elimin tersi ile ittim sizce ne yapayım artık uyuyamıyorum aylardır böyleyim bu sitede hesabı sırf bunun için açtım
Hoca Koridorda Nöbetçiyken Bi Anda Tut Onu Duvara Yasla Sonra Çenesini Hafifce Kaldır Ve Onun Dudaklarına Yapış.

- Watpad Kızı Zehra

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Polat Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uygunsuz davranış
Bı foto atsana knk merak ettim
????
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hoca Koridorda Nöbetçiyken Bi Anda Tut Onu Duvara Yasla Sonra Çenesini Hafifce Kaldır Ve Onun Dudaklarına Yapış.

- Watpad Kızı Zehra
ciddi bir şey yazdım

Bı foto atsana knk merak ettim
ne diyorsun lan sen itoğlu it

Carleone

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Bcv
????

ciddi bir şey yazdım

ne diyorsun lan sen itoğlu it
Lan sakin bir şey demedik celallenme hemen senin agalar çirkin dediği halde sana güzel gelmesi tuhaf geldi ondan dedim nasıl biri olabilir de bu kadar zıt düşünürsünüz

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,027
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Buram buram troll koku konusu aliyorum

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,297
İsim
Berk Atmaca
Ya bir kadını nasıl bu kadar gözünde büyütebilirsin anlayamıyorum. Kendi benliğinin hiçbir değeri yok mu gözünde. Birde adama hakaret ediyorsun. Psikolojik destek al.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,865
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam