Kardeşim sende büyük oranda karamsarlık seziyorum bu karamsarlığı ve özgüvensiz düşünceleri kafandan at onlar 30 dk çalışır anlar sen 1 saat çalışır anlarsın zeka eksikliğin olmadığına göre hatta gayet güzel ve zekice bir konu açmışsın dediğim gibi kendini hep en iyisi olarak gör bu kötü ve karamsar düşünceleri kafandan atokula gidiyorum hiçbir şey anlamıyorum dikkat eksikliğim,panik atağım,anksiyetem var ders çalışmak istiyorum boş boş bakıyorum kitaba. yürürken bile ölüceğimi zannediyorum(hep kötü düşünüyorum). ailemin durumu az çok yerinde spora falan gidiyorum sosyalleşmek ve düşünmemek için ve stresatmak için ama yetmiyor haftada 3 saat düşünmüyorum onun dışında hep kötü şeyler düşünüyorum ve öyle hissediyorum. kitap açtığım anda ağlama hissi geliyor direk kapatıyorum. psikoloğa , psikiyatriste gittim artı okulun rehberliğiyle konuştum, youtubedan bilgi edindim, makale okudum, hepsini uyguladım (panik atak anksiyete azaldı) ama bu sefer de ders hiçbir şekilde anlamıyorum. okula boşuna gidiyorum ailem 60k para veriyor onları mutlu edemiyorum internetten para kazanmak istiyorum gayet iyi bilgisayarımda var (çok şükür) ama beceremiyorum 3 boyutlu modelleme öğrenmeye çalışıyorum olmuyor, yazılım öğenmeye çalışıyorum olmuyor. ne yapıcam bıktım artık.okulda s*lak çocuk var derste 1 eçiyorsoru bile yapamıyor sınavlarda beni geçiyor diye benimle çok dalga geçiyor onu takmıyorum ama derste 1 soru dahi yapamayan, şımarık çocuğun da beni geçmesi deli ediyor insanı. onu geçmek için ders çalışmaya çalışıyorum 10dk boyunca sadece kitabın adına bakarak duruyorum. geceleri durduk yerde uyuyamıyorum uyuduğum an ölücem zannediyorum.derse giriyorum -ödevini yaptın mı -hayır. Ders anlatmaya başlar 10dk sonra ay dalmışım (odaklanmaya calışırim) 20dk sonra ay dalmışım(odaklanmaya çalışırım). Ders bitti 8ders tekrar
2 3 seans gidebildim yakın bi zamanda tekrar başlayacağımbir psikolog ile görüştünüzmü hocam
İstersen dc den ekle aşağı yukarı aynı sorunlar bendede var2 3 seans gidebildim yakın bi zamanda tekrar başlayacağım
dc = beratbutbumbumİstersen dc den ekle aşağı yukarı aynı sorunlar bendede var
bunları sadece kendin çözebilirsin.okula gidiyorum hiçbir şey anlamıyorum dikkat eksikliğim,panik atağım,anksiyetem var ders çalışmak istiyorum boş boş bakıyorum kitaba. yürürken bile ölüceğimi zannediyorum(hep kötü düşünüyorum). ailemin durumu az çok yerinde spora falan gidiyorum sosyalleşmek ve düşünmemek için ve stresatmak için ama yetmiyor haftada 3 saat düşünmüyorum onun dışında hep kötü şeyler düşünüyorum ve öyle hissediyorum. kitap açtığım anda ağlama hissi geliyor direk kapatıyorum. psikoloğa , psikiyatriste gittim artı okulun rehberliğiyle konuştum, youtubedan bilgi edindim, makale okudum, hepsini uyguladım (panik atak anksiyete azaldı) ama bu sefer de ders hiçbir şekilde anlamıyorum. okula boşuna gidiyorum ailem 60k para veriyor onları mutlu edemiyorum internetten para kazanmak istiyorum gayet iyi bilgisayarımda var (çok şükür) ama beceremiyorum 3 boyutlu modelleme öğrenmeye çalışıyorum olmuyor, yazılım öğenmeye çalışıyorum olmuyor. ne yapıcam bıktım artık.okulda s*lak çocuk var derste 1 eçiyorsoru bile yapamıyor sınavlarda beni geçiyor diye benimle çok dalga geçiyor onu takmıyorum ama derste 1 soru dahi yapamayan, şımarık çocuğun da beni geçmesi deli ediyor insanı. onu geçmek için ders çalışmaya çalışıyorum 10dk boyunca sadece kitabın adına bakarak duruyorum. geceleri durduk yerde uyuyamıyorum uyuduğum an ölücem zannediyorum.derse giriyorum -ödevini yaptın mı -hayır. Ders anlatmaya başlar 10dk sonra ay dalmışım (odaklanmaya calışırim) 20dk sonra ay dalmışım(odaklanmaya çalışırım). Ders bitti 8ders tekrar
Nasıl pekibunları sadece kendin çözebilirsin.
iyi olduğunu düşündüğün şeyle zaman geçir ya da bir şey de çok iyi olmaya çalış. Yaparken canının sıkılmadığı bir şey. Moralin düzelince bakarsın yoluna.Nasıl peki