PurpleWebb
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 610
Nedense Spotify'ın ses kalitesi YouTube Music'ten daha iyi geliyor bana. Sırf bu sebeple müzikler için Spotify, videolar içinse YouTube Premium kullanıyorum. 
Öyle bir site vardı sanırım. 2-3 sene önce kullanmıştım. Şu site sanırım.Aslında Chrome eklentisi olucak böyle Spotifydaki listelerimi YouTube a taşıyacak.
Mükemmel olurdu.
Aga biri yapsa mesela 1 günlük kullanım için 3-5 lira alsa gram dert etmem.
Herkeste aynı durum.
Hem Spotify var hem YT.
www.tunemymusic.com
Sanırım bura YT den Spotifya.Öyle bir site vardı sanırım. 2-3 sene önce kullanmıştım. Şu site sanırım.
![]()
Convert YouTube Playlist to Spotify | Tune My Music
Transfer Your YouTube Favorite Music Into Your Spotify Account. TuneMyMusic allows you to transfer your entire YouTube library to Spotify in a few minutes. The service is 100% online.www.tunemymusic.com
Spotify'da kurulu düzenimiz var yeğenim.
Bunu yapan siteler var, spotify to youtube music playlist yazarak ulaşabilirsiniz.Youtube Music"e kim taşıyacak şimdi o kadar şarkıyı spotiden devam biz
Büyük konuşmuşum. Spotify iptal ettim nedeni ise deprem ilk günlerinde yardım etmemeleri. Açıklamayada (Türkiye'de yaşanan depreme yardım da bulunmamanız ve baş sağlığı bile dilememeniz) yazdım aradan yarım saat geçti yardım ettiler. Ama tabi iptal etmiş bulundum şuan Youtube music premium kullanıyorumSpotify mantıksız evet ama karaoke olayı mükemmel haftalık keşif, bilinmeyen şarkılar, yeni az dinlenen ama mükemmel parçalar karşına çıkıyor. Bu yönden bile spotify kullanıyorum