Artık Spotify almak mantıklı değil

Nedense Spotify'ın ses kalitesi YouTube Music'ten daha iyi geliyor bana. Sırf bu sebeple müzikler için Spotify, videolar içinse YouTube Premium kullanıyorum. :)

Aslında Chrome eklentisi olucak böyle Spotifydaki listelerimi YouTube a taşıyacak.
Mükemmel olurdu.
Aga biri yapsa mesela 1 günlük kullanım için 3-5 lira alsa gram dert etmem.
Herkeste aynı durum.
Hem Spotify var hem YT.
Öyle bir site vardı sanırım. 2-3 sene önce kullanmıştım. Şu site sanırım.

YouTube premiumdan beri onu kullanıyoruz arkadaşlarla spotify kullanan kaldı mı ya :D

Öyle bir site vardı sanırım. 2-3 sene önce kullanmıştım. Şu site sanırım.
Sanırım bura YT den Spotifya.
Tam tersi lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tamam buldum o sekmeyi.
Yanlış yere bakmışım.

Spotify mantıksız evet ama karaoke olayı mükemmel haftalık keşif, bilinmeyen şarkılar, yeni az dinlenen ama mükemmel parçalar karşına çıkıyor. Bu yönden bile spotify kullanıyorum
Büyük konuşmuşum. Spotify iptal ettim nedeni ise deprem ilk günlerinde yardım etmemeleri. Açıklamayada (Türkiye'de yaşanan depreme yardım da bulunmamanız ve baş sağlığı bile dilememeniz) yazdım aradan yarım saat geçti yardım ettiler. Ama tabi iptal etmiş bulundum şuan Youtube music premium kullanıyorum

Yt music kullanırken şarkılar arası geçiş çok yavaş, En azından her şarkı geçişinde 1-2 saniye beklemek hele ki günde çok şarkı dinleyen ben için aşırı sinir bozucu oluyor spotify da şarkılar arası geçişte gecikme yok bu yüzden tercihim spotify

Geri