Artık Windows 11'e geçilir mi?

Tarık Baskan

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
304
Merhabalar.Windows 11'in çıkışı üzerine 3 yıl oldu.İlk zamanlarda kullanan kişiler çok fazla sorun olduğunu söylüyordu.Aradan baya zaman geçti o sıkıntılar çözüldü mü, şuan kullanan kişiler memnun mu, sistemim geçebilecek kadar güncel mi, bunları merak ediyorum.

Merhabalar.Windows 11'in çıkışı üzerine 3 yıl oldu.İlk zamanlarda kullanan kişiler çok fazla sorun olduğunu söylüyordu.Aradan baya zaman geçti o sıkıntılar çözüldü mü, şuan kullanan kişiler memnun mu, sistemim geçebilecek kadar güncel mi, bunları merak ediyorum.
Sistemin iyiyse geçebilirsin bir sorun yok şuan

Geçen hafta geçtim. Uzun zamandır bekliyordum. Şu ana kadar sürekli kullandığım ekranlarda bir hata göremedim. Ama uzun kullanım sonrası yorum yapmak daha sağlıklı olacaktır.

18 Aydır Windows 11 Kullanıyorum hiçbir hata ile karşılaşmadım şuana kadar gayet başarılı.

geçebilirsin istersen 24h2 çıkınca da geçebilirsin

geç bile kalmışsınız ben çıktığı hatta çıkmadan önce sızan iso dosyalarında beri kullanıyorum sıkıntı yaşamadım ve çok daha kullanışlı bir arayüzü var

6 aydır kullanıyorum. herhangi bir sorunla karşılaşmadım.

Sistemin iyiyse geçebilirsin bir sorun yok şuan
r5 1600 gtx 1660 var bazıları yeterince güncel mi win11 için?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

18 Aydır Windows 11 Kullanıyorum hiçbir hata ile karşılaşmadım şuana kadar gayet başarılı.
Performans kaybı vs. var mı hocam?

geçebilirsin istersen 24h2 çıkınca da geçebilirsin
24h2 dediğiniz yeni sürüm mü?Ne zaman çıkacak?

geç bile kalmışsınız ben çıktığı hatta çıkmadan önce sızan iso dosyalarında beri kullanıyorum sıkıntı yaşamadım ve çok daha kullanışlı bir arayüzü var
Performans kaybı yaşarsın diyenler var o biraz kafamı karıştırıyor.

Direkt sistemim w11 geldi w10 da kullandım uzun dönemler bence w10 seviyorsan geçme

r5 1600 gtx 1660 var bazıları yeterince güncel mi win11 için?

Performans kaybı vs. var mı hocam?

24h2 dediğiniz yeni sürüm mü?Ne zaman çıkacak?

Performans kaybı yaşarsın diyenler var o biraz kafamı karıştırıyor.
evet kasım ayında çıkıyor daha hızlı bi sürüm ben 24h2 canary sürümündeyim 23h2 ye göre hızlı biraz daha

Direkt sistemim w11 geldi w10 da kullandım uzun dönemler bence w10 seviyorsan geçme
Özel bir duygum yok win10'a karşı nötrüm.Win11 arayüzüyle çok çekici geliyor bana.

O sistemle geçmeni önermem Windows 10 kal.
Başkaları geçebilirsin sistemin iyi dedi.Geçmememi gerektiren sebep nedir?

Özel bir duygum yok win10'a karşı nötrüm.Win11 arayüzüyle çok çekici geliyor bana.

Başkaları geçebilirsin sistemin iyi dedi.Geçmememi gerektiren sebep nedir?
Arayüz değişikliği istiyorsan yapılır 8gb ram varsa geçmeyin 16gb varsa mem reduct gibi 3. parti yazılım öneririm

Geri