Nasıl düzelticem kime mail atıcam kime ulaşmam lazım yardım edin 1 yıldır internetimi kullanamıyorum resmen çok yavaş siteler açılmıyor,ping yüksek,8 dowload 0.5 upload alıyorum yetti artık yardım edin lütfen! @alpolojix / Leroxy
Nasıl düzelticem kime mail atıcam kime ulaşmam lazım yardım edin 1 yıldır internetimi kullanamıyorum resmen çok yavaş siteler açılmıyor,ping yüksek,8 dowload 0.5 upload alıyorum yetti artık yardım edin lütfen! @alpolojix / Leroxy
Yaklaşık 1 yıldır internetim kötü.Ping,sitelere girememe,telefonda wifi açık olup çarpı işareti olması ne ararsan var.Ocak ayında FTTC alt yapı döşeneceği açıklandı Ağustos'a kadar bölgemizd internet kullanımı %100'müş olan internetin tamamı kullanılıyormuş.Müdürlükten aldığı bilgiyi müşteri hizmetleri böyle iletti.Müdürlüğe gittiğimde beklemeyin fiber falan dedi kadın.Çalışma gözükmüyor saha ekibini arayayım dedi bağlanamadı saha ekibine.Kadın alaycı ve aşağılayıcı konuşma tavrı sergiledi bu yüzden o kadını şikayet etmek istiyorum.Eylülden beri Türk Telekomu rahat 300 kere falan aradım.