Neler Yeni

Artık yetti bu internet 1 yıldır kullanamıyorum resmen!

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz

CEMpvpvp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
mahir
bence git dava açarım de veya vericide sıkıntı vardır benimde öyleydi ufuknet kullanıyorum ve aynı sıkıntı vardı adamlar geldi çatıdaki vericiyi değiştirdi ve şuan 3 cihaz bağlansa gene 7.3 dowland veriyor benim paketim 12 mbps

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
bence git dava açarım de veya vericide sıkıntı vardır benimde öyleydi ufuknet kullanıyorum ve aynı sıkıntı vardı adamlar geldi çatıdaki vericiyi değiştirdi ve şuan 3 cihaz bağlansa gene 7.3 dowland veriyor benim paketim 12 mbps
Modemden kaynaklı dediler 16-4 hız alıcaksınız dediler modemi değiştirdik dolandırdırdılar resmen

Komando41.

80+ Silver
FİRST TİME? o sorunu 2 sene yaşadım dsmart yüzünden yarın türktelekom 16mps pakete geçicem çözümü yok sadece fiber gelemsini bekliceksin belki 1 sene belki 1 ay
Mesaj otomatik birleştirildi:

kendimi bildim bileli mahellediedki internet yavaş yakında fiber geliyomuş 10 sene olmuştur

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
6 yıldır 6.81 down 0.20 up kullanan bne o.O2

Urthemiel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Alperen
1 ay yine az bir süre benim sorunumu 8 ayda çözüme kavuşturdular önünüzde çok daha uzun günler var daha. Bakmayın çözüm dediğime fazladan para verip farklı pakete geçtik ondan dolayı çözüme kavuştu (!). Normalde zaten VDSL üzerine aldığım hattımı taşınınca ADSL alt yapıya çekmişler. VDSL'e geçip geçemeyeceğimi sorduğumda alt yapımın olmadığını (binada fiber altyapı vb. her şey mevcut ki komşularımızda VDSL kullanıyor) söylediler. 8 ayın sonunda ''yaa efendim alt yapınız bulunuyormuş aylık şu fiyat farkına onu yapalım'' diyip paket yükselttirdiler. Bakmayın bu 8 ayın sadece özeti daha neler neler. Sizin gibi bende laubali şekilde konuşan vasıfsız elemanlarla çok tartıştım. Az kaldı taahhüt bittiği an mobilde vazgeçtiğim gibi sabit İnternet'te de yolumu ayıracağım bu firma ile. Ha birde ek olarak söyleyeyim bildiğim kadarıyla 16 Mbps paket üzerinden 10 Mbps net hız vermek zorundalar diye biliyorum. Müşteri temsilcisine vadettiğiniz hızları karışlayamadığı için THH'ye başvuracağınızı belirtirseniz bir ihtimal daha iyi sonuç alabilirsiniz fakat artık ondan da korkmuyorlar garip bir şekilde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,902
Üyeler
163,901
Son üye
maxintuma
Top Bottom