Neler Yeni

Artık yüksek seviye oyuncu laptoplarının devri bitti mi?

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Valla fena sistem değil, internet altyapıları da her geçen gün iyileştirilirse artık tr oyuncuları için ayda 40 tl gibi bir ücret , oyunu lüks olmaktan çıkarır ve bu beni çok mutlu eder.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Maalesef 40 tl bile veremeyecek kişi sayısı çook fazla :/ ama atıyorum AAA oyunları oynatacak pcye sahip olabilecek kişi sayısı %1se buna erişebilecek kişi sayısı %50 dir . Bu sebepten daha geniş kitleler oyun oynayabilecek.

lerensavasl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
Eren Savaş
10 download 0.6 upload hızlarım GFN'a bakıp bakıp ağlıyor.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,091
İsim
Lydranx
Türkiye'ye gforce now geldiyse ve 50mbps internet alt yapısı varsa bence artık OYUN oynamak için yüksek seviye PC almaya gerek yok mesela Acer nitro 5 alıp zorlayıcı oyunları gforce now dan oynayıp csgo tarzı oyunları da PC de oynamak daha mantıklı veya 10. Nesil i5 yada i3 bir laptop almak 3-5 bin seviyesinde sizin bu konu hakkında görüşleriniz nelerdir ?

Yada i3 10100 veya apu alıp 3500 seviyesinde monitör dahil bir PC toplana bilir
Her Yerde 25mbps İnterneti bulamazsın ki

Swanz

80+ Bronze
Şu an Türkiye'de kaç kişinin doğru düzgün 15 mbps interneti var? Ki 15 mbps sadece 720p için.Evet evrilecektir fakat bu kadar hızlı değil.Bundan önce internet probleminin düzelmesi lazım.

lerensavasl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
Eren Savaş

lerensavasl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
Eren Savaş
Tam emin değilim ancak sanırım 2k ve 4k hizmetleri yok. Hiçbir yerde görmedim. Ayrıca oyunlarda 60FPS'in üzerine de destek yok. Monitr 144Hz olsa bile, oynadığınız CSGO'da +graph yazınca 250-300 FPS gösterse bile aslında siz onu 60FPS olarak oynuyormuşsunuz. Unlost'un güzel bir videosunu izledim. Bu sonuçları oradan çıkardım.

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Ben pek sanmıyorum.Geforce Now online internet cafe gibi.Ben iyi bir bilgisayarda kendim oynamayı tercih ediyorum.

.RBO.

80+ Silver
Tam emin değilim ancak sanırım 2k ve 4k hizmetleri yok. Hiçbir yerde görmedim. Ayrıca oyunlarda 60FPS'in üzerine de destek yok. Monitr 144Hz olsa bile, oynadığınız CSGO'da +graph yazınca 250-300 FPS gösterse bile aslında siz onu 60FPS olarak oynuyormuşsunuz. Unlost'un güzel bir videosunu izledim. Bu sonuçları oradan çıkardım.
o zaman cs yi kendi pc m dede oynayamam GFN ye kaldık :(

lerensavasl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
Eren Savaş
o zaman cs yi kendi pc m dede oynayamam GFN ye kaldık :(
Kanka benim yazdığımdan CS'yi kendi bilgisayrında da oynayamayacağın sonucuna nasıl vardın ya aklım almadı :D Bahsettiğim videoda adamlar çok eski bir bilgisayar kullanarak akıcı oyun deneyimi alabiliyorlar. Bence videoyu bi izle.

.RBO.

80+ Silver
Kanka benim yazdığımdan CS'yi kendi bilgisayrında da oynayamayacağın sonucuna nasıl vardın ya aklım almadı :D Bahsettiğim videoda adamlar çok eski bir bilgisayar kullanarak akıcı oyun deneyimi alabiliyorlar. Bence videoyu bi izle.
aga 60 fps sabit miş ya cs de 60 fps bence oynanmaz min 75 yada 85 ama düzgün oynayım 60 fps ye razıyım :D

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Türkiye'ye gforce now geldiyse ve 50mbps internet alt yapısı varsa bence artık OYUN oynamak için yüksek seviye PC almaya gerek yok mesela Acer nitro 5 alıp zorlayıcı oyunları gforce now dan oynayıp csgo tarzı oyunları da PC de oynamak daha mantıklı veya 10. Nesil i5 yada i3 bir laptop almak 3-5 bin seviyesinde sizin bu konu hakkında görüşleriniz nelerdir ?

Yada i3 10100 veya apu alıp 3500 seviyesinde monitör dahil bir PC toplana bilir
Geforce now ile yüksek seviye pclerin bitip bittiği yok hocam :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,321
Üyeler
163,294
Son üye
Luce Nascosta
Top Bottom