Neler Yeni

Artık yüksek seviye oyuncu laptoplarının devri bitti mi?

.RBO.

80+ Silver
Türkiye'ye gforce now geldiyse ve 50mbps internet alt yapısı varsa bence artık OYUN oynamak için yüksek seviye PC almaya gerek yok mesela Acer nitro 5 alıp zorlayıcı oyunları gforce now dan oynayıp csgo tarzı oyunları da PC de oynamak daha mantıklı veya 10. Nesil i5 yada i3 bir laptop almak 3-5 bin seviyesinde sizin bu konu hakkında görüşleriniz nelerdir ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yada i3 10100 veya apu alıp 3500 seviyesinde monitör dahil bir PC toplana bilir

RobinD

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Robin Demircan
Türkiye'ye gforce now geldiyse ve 50mbps internet alt yapısı varsa bence artık OYUN oynamak için yüksek seviye PC almaya gerek yok mesela Acer nitro 5 alıp zorlayıcı oyunları gforce now dan oynayıp csgo tarzı oyunları da PC de oynamak daha mantıklı veya 10. Nesil i5 yada i3 bir laptop almak 3-5 bin seviyesinde sizin bu konu hakkında görüşleriniz nelerdir ?

Yada i3 10100 veya apu alıp 3500 seviyesinde monitör dahil bir PC toplana bilir
Ben bu gün mi box 4k alıp xbox koluyla oynamayı planlıyordum :)

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,911
İsim
Mehmet
Haklısın sadece oyun oynayan birisi giriş seviyesinden bir sistem ile rekabetçi oyunları giriş seviyesinden, AAA oyunları da GFN gibi bulut oyun servislerinden oynayabilir. Yine de içine siner mi bilmiyorum :)

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,307
İsim
.
Bence de öyle olabilir, hazır ekran kartlarının stoklarının olmaması ve etherium gibi paraların değer kaybetmeyeceğini düşündüğümden artık standart oyunculuğun bulut oyunculuğuna doğru evrildiğini düşünüyorum.

samet4747

80+ Platinum
Ben bu sisteme ısınamadım ama

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,911
İsim
Mehmet
Knk mesela oteldesin televizyona bağlarsin
Teoride iyi de o gecikmeyle atari oyunu oynanır :) Tv ler zaten yüksek giriş gecikmeli bir de otelin düşük giriş gecikmeli televizyon alacağını sanmıyorum :)

Impe

80+ Silver
Teoride iyi de o gecikmeyle atari oyunu oynanır :) Tv ler zaten yüksek giriş gecikmeli bir de otelin düşük giriş gecikmeli televizyon alacağını sanmıyorum :)
Knk rekabetçi oynamassin

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
GeForce Now için iyi bir internet lazım. Bu bence büyük bir sıkıntı.

Slyleight

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
348
İsim
Sly
Teorik olarak yanında durmadan internet taşımak zorundasın, internet olmayan ortamda oyun yok demek gibi bir şey.Tahminimce de büyük miktarda internet kullanacağını düşünüyorum. Yanına özel bir taşınabilir internet almak zorundasın.

Faturası da ne kadar olur bu internetin bilinmez...

Top Bottom