2 sene önce SOFT kullanıyordum memnundum fakat XSOFT almadığım için pişman olmuştum. Sonrasında satmıştım. Şimdi tekrar alacam. XSOFT almayı düşünüyorum. Çünkü yumuşak pad'leri seviyorum fakat herhangi bir dezavantajı var mı ? Sizin öneriniz nedir ?
Ben soft aldım daha çok öneriliyor diye2 sene önce SOFT kullanıyordum memnundum fakat XSOFT almadığım için pişman olmuştum. Sonrasında satmıştım. Şimdi tekrar alacam. XSOFT almayı düşünüyorum. Çünkü yumuşak pad'leri seviyorum fakat herhangi bir dezavantajı var mı ? Sizin öneriniz nedir ?
ikisinin arasındaki fark xsoftta mouseun mousepade daha fazla gömülmesi ve mikro flickleri daha rahat atabilmeni sağlıyor durdurma gücün softa göre daha iyi kalıyor ancak hız acısından softa göre yavaş kalabilir fps oyunları oynuyorsan olabilir ancak apex fortnite overwatch oyunlar için önermem2 sene önce SOFT kullanıyordum memnundum fakat XSOFT almadığım için pişman olmuştum. Sonrasında satmıştım. Şimdi tekrar alacam. XSOFT almayı düşünüyorum. Çünkü yumuşak pad'leri seviyorum fakat herhangi bir dezavantajı var mı ? Sizin öneriniz nedir ?
Xsoft'ta içe göçme meselesini sürekli duyuyorum o korkutuyor beni hocam. hatta dots skatez varsa sıkıntı yaşarsın diyorlar. benim 2 farem var. bir tanesinde donut skatezler var. Bilemedim valla şuan ne yapsam. Soft daha güvenli benim için fakat işte xsoftu çok merak ediyorum. Fakat aldıktan sonra da pişman olursam kargo şubesi yok burda ilçede yaşıyorum geri iade etme işi sıkıntılı. Sizce xsoft riskine değer mi yoksa soft alıp geçimiikisinin arasındaki fark xsoftta mouseun mousepade daha fazla gömülmesi ve mikro flickleri daha rahat atabilmeni sağlıyor durdurma gücün softa göre daha iyi kalıyor ancak hız acısından softa göre yavaş kalabilir fps oyunları oynuyorsan olabilir ancak apex fortnite overwatch oyunlar için önermem
risk almanı zaten önermem imkanın varsa deneyip alman daha iyi olur öyle bi imkanın yoksada soft al geç cok takma derim alt tarafı bir mousepad yumusaklıgıXsoft'ta içe göçme meselesini sürekli duyuyorum o korkutuyor beni hocam. hatta dots skatez varsa sıkıntı yaşarsın diyorlar. benim 2 farem var. bir tanesinde donut skatezler var. Bilemedim valla şuan ne yapsam. Soft daha güvenli benim için fakat işte xsoftu çok merak ediyorum. Fakat aldıktan sonra da pişman olursam kargo şubesi yok burda ilçede yaşıyorum geri iade etme işi sıkıntılı. Sizce xsoft riskine değer mi yoksa soft alıp geçimi