Neler Yeni

Arveles içmeme rağmen dinmeyen ağrı

PffPanda

80+ Bronze
Günün sonuna geldim ve 4 tane arveles içtim ona rağmen dişimde ki ağrı bir türlü geçmedi . Doktora bile gittik kanal tedavisi olacak ama önce ağrı geçmesi için ilaçları kullanmamı önerdi fakat geçmemeye yemin eden bir ağrı sizlerle . Ne önerirsiniz?

Allmuted

80+ Bronze
Dostum o acıyı hiçbir ilaç dindirmez. İlk seansa gittiğinde rahatlıcaksın, illa ağır ilaç diyosan despaks içebilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Batuhan Aslan
tuzlu su ile gargara yap kankam azda olsa kısa süreliğine geçiriyor

omerdesouza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
726
İsim
Ömer
Nöbetçi eczaneye gidebilirsen bu ilacı alıyorsun ve bu gece rahat uyuyorsun çok iyi bir ilaçtır kendisi.

1658179842225.png

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Yasin
Kanal tedavisi dediyse dişin kökünde iltihap var demektir. İltihabı ağrı kesiciyle geçiremezsin. Hafifletir sadece ağrısını, güçlü bir antibiyotik alman lazım düzenli olarak. Ağrı kesici olarak; Majezik kullanabilirsin varsa. Bende migren var bunu kullanıyorum iyi geliyor etkilidir.

Kürşat Bey

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,815
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Önce iltihab varsa gitmesi gerekiyor iltihap kurutucu yazmadı mı doktor ağrı kesici için apranax dış ağrısı için çok iyidir

Rookie Forumer

80+ Bronze
Günün sonuna geldim ve 4 tane arveles içtim ona rağmen dişimde ki ağrı bir türlü geçmedi . Doktora bile gittik kanal tedavisi olacak ama önce ağrı geçmesi için ilaçları kullanmamı önerdi fakat geçmemeye yemin eden bir ağrı sizlerle . Ne önerirsiniz?
Hocam Tuzlu Su İle Gargara Yapabilirsin Veya Ağrıyan Dişin Üzerinde Ezilmiş Bir Diş Sarımsak Koyabilirsin Bu İki Yöntem Etkilidir

PffPanda

80+ Bronze
Nöbetçi eczaneye gidebilirsen bu ilacı alıyorsun ve bu gece rahat uyuyorsun çok iyi bir ilaçtır kendisi.

Alıntıyı görüntüle
Yarın ilk iş onu almak olcak hocam çok uzak eczane .
Dostum o acıyı hiçbir ilaç dindirmez. İlk seansa gittiğinde rahatlıcaksın, illa ağır ilaç diyosan despaks içebilirsin
Ama ağrı geçmez ise de seansa giremem .
Önce iltihab varsa gitmesi gerekiyor iltihap kurutucu yazmadı mı doktor ağrı kesici için apranax dış ağrısı için çok iyidir
Hocam bir tane antibiyotik verdi arveles yanında içersin diye . Adamın şeker verdiği gibi al kullan geçer misali . Öyle ama etkisi yok yani :d .
tuzlu su ile gargara yap kankam azda olsa kısa süreliğine geçiriyor

Hocam Tuzlu Su İle Gargara Yapabilirsin Veya Ağrıyan Dişin Üzerinde Ezilmiş Bir Diş Sarımsak Koyabilirsin Bu İki Yöntem Etkilidir
Şuan tuzlu su olayını deniyorum hocam biraz işe yaradı gibi . İlacı içeli de yaklaşık 1 saate yakın olcak . Sanırım arveles apranax kadar etkili değil .

Kürşat Bey

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,815
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Yarın ilk iş onu almak olcak hocam çok uzak eczane .

Ama ağrı geçmez ise de seansa giremem .

Hocam bir tane antibiyotik verdi arveles yanında içersin diye . Adamın şeker verdiği gibi al kullan geçer misali . Öyle ama etkisi yok yani :d .

Şuan tuzlu su olayını deniyorum hocam biraz işe yaradı gibi . İlacı içeli de yaklaşık 1 saate yakın olcak . Sanırım arveles apranax kadar etkili değil .
Tm antibiyotigi bitirmen gerekiyor onun yanında apranax iyi gelir

Top Bottom