Günün sonuna geldim ve 4 tane arveles içtim ona rağmen dişimde ki ağrı bir türlü geçmedi . Doktora bile gittik kanal tedavisi olacak ama önce ağrı geçmesi için ilaçları kullanmamı önerdi fakat geçmemeye yemin eden bir ağrı sizlerle . Ne önerirsiniz?
Çok sağolasın reis . Ama şuan ağrıdan duvarları yumruklamak üzereyim . Kafayı yediriyor bu acı bana .Diş ağrısı ağır olur kral.Sabret geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
Daha önceden geçiyordu ama sanırım en uzununu son 2 gündür çekiyorum .Dostum o acıyı hiçbir ilaç dindirmez. İlk seansa gittiğinde rahatlıcaksın, illa ağır ilaç diyosan despaks içebilirsin
Hocam Tuzlu Su İle Gargara Yapabilirsin Veya Ağrıyan Dişin Üzerinde Ezilmiş Bir Diş Sarımsak Koyabilirsin Bu İki Yöntem EtkilidirGünün sonuna geldim ve 4 tane arveles içtim ona rağmen dişimde ki ağrı bir türlü geçmedi . Doktora bile gittik kanal tedavisi olacak ama önce ağrı geçmesi için ilaçları kullanmamı önerdi fakat geçmemeye yemin eden bir ağrı sizlerle . Ne önerirsiniz?
Yarın ilk iş onu almak olcak hocam çok uzak eczane .Nöbetçi eczaneye gidebilirsen bu ilacı alıyorsun ve bu gece rahat uyuyorsun çok iyi bir ilaçtır kendisi.
Alıntıyı görüntüle
Ama ağrı geçmez ise de seansa giremem .Dostum o acıyı hiçbir ilaç dindirmez. İlk seansa gittiğinde rahatlıcaksın, illa ağır ilaç diyosan despaks içebilirsin
Hocam bir tane antibiyotik verdi arveles yanında içersin diye . Adamın şeker verdiği gibi al kullan geçer misali . Öyle ama etkisi yok yani :d .Önce iltihab varsa gitmesi gerekiyor iltihap kurutucu yazmadı mı doktor ağrı kesici için apranax dış ağrısı için çok iyidir
tuzlu su ile gargara yap kankam azda olsa kısa süreliğine geçiriyor
Şuan tuzlu su olayını deniyorum hocam biraz işe yaradı gibi . İlacı içeli de yaklaşık 1 saate yakın olcak . Sanırım arveles apranax kadar etkili değil .Hocam Tuzlu Su İle Gargara Yapabilirsin Veya Ağrıyan Dişin Üzerinde Ezilmiş Bir Diş Sarımsak Koyabilirsin Bu İki Yöntem Etkilidir
Tm antibiyotigi bitirmen gerekiyor onun yanında apranax iyi gelirYarın ilk iş onu almak olcak hocam çok uzak eczane .
Ama ağrı geçmez ise de seansa giremem .
Hocam bir tane antibiyotik verdi arveles yanında içersin diye . Adamın şeker verdiği gibi al kullan geçer misali . Öyle ama etkisi yok yani :d .
Şuan tuzlu su olayını deniyorum hocam biraz işe yaradı gibi . İlacı içeli de yaklaşık 1 saate yakın olcak . Sanırım arveles apranax kadar etkili değil .
apranax iyidir hocamapranax