🔥İndirim Arzopa 15.6 5ms IPS ekran taşınabilir monitör 3899TL Vade farksız 4 taksit

Hmm kucuk de bise niye pahaliki bunlar yani bu fiyata daha büyük daha yuksek hzli ips monitör alınıyor tamam ufak diyelim ama bari hzi yuksek olsun nebilim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

60hz

Sıcak firsatlik bi indirim yok bu arada altı ustu 200tl inmiş
bilginiz yoksa yorum yapmak zorunda değilsiniz bu ekran taşınabilir bir ekran ,sen koca monitörü elinde taşıyacaksan amenna

Hzi dusuk msi yüksek dandik gibi de duruyorlar nebilim bence daha ucuz olmaları gerekir diye dusundum sadece.

Ya kardeşim ben onu mu diyorum Allah Allah yanlış anlıyorsunuz

Her gordugunuz adamı ***** sanmayin anasini satim bi akıllı siz degilsiniz. Tasinabilir oldugunu zaten anlayabiliyoruz. Kör degiliz
Oyuncu monitörleri ile karşılaştırmanız yanlış.

Taşınabilir monitör. Kullandığın 180 Hz bilmem ne monitörü taşıyabiliyor musun?

Markayı aratınca bayağı inceleme çıkıyor. @Tayfunns marka hakkında bilgin var mı?
Fişe takmadan çalışmıyormuş bu da taşınabilir sayılmaz bence. Prize bağlı çalışacaksa ben 180Hz monitörü de kucaklayıp götürebilirim sonuçta bunların olayı priz olmadan çalışması genelde :)

Fişe takmadan çalışmıyormuş bu da taşınabilir sayılmaz bence. Prize bağlı çalışacaksa ben 180Hz monitörü de kucaklayıp götürebilirim sonuçta bunların olayı priz olmadan çalışması genelde :)
Sen harbi cahilsin. Bu monitör type-c to type-c kablosu yani tek kablo üzerinden görüntü ve güç aktarımıyla çalışıyor.

Kardeş bu monitör laptopları çift ekran yapmak için var ve genelde yazılımcılar video editçiler kullanırlar oyun vs olmaz bunda

Max hakettiği fiyat 2k bunun. Markayı ilk defa duydum. 5 ms, 60 hz 233 PPI gibi bir çok eksi yönü var. 2k fiyat bile çok buna. Tek artısı taşınabilir özellikli olması.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,933
Üyeler
183,920
Son üye
cagrihazar
Geri