🔥İndirim Asus Ryzen 5 7500F RX 7700 XT Sistem 31.749 TL (Vade Farksız 3 Taksit)

sistem tek tek incelendiğinde fiyatı uygun olabilir lakin sormak istediğim soru şu

biz bu sistemi
hazır sistem satan özelleştirme yapılabilen sitelerde görsek
yorumumuz ne olurdu

stok fan yetersiz soğutma ekle der miydik demez miydik
anakartı b650 al der miydik demez miydik

rami 32 yaplar ssd yi 1 tb yap diyenler de çıkacak ama bunlar öncelikli değil
diğerlerini söyler miydik söylemez miydik

ben a620 ile de giderim
soğutmayı dışardan eklerim
peşin fiyatına 3 taksit var diyen için alınabilir bir sistem
fiyat muazzam iyi olmasa da bu fiyata kötü diyeibiecek biri yok sanırsam

sistem tek tek incelendiğinde fiyatı uygun olabilir lakin sormak istediğim soru şu

biz bu sistemi
hazır sistem satan özelleştirme yapılabilen sitelerde görsek
yorumumuz ne olurdu

stok fan yetersiz soğutma ekle der miydik demez miydik
anakartı b650 al der miydik demez miydik

rami 32 yaplar ssd yi 1 tb yap diyenler de çıkacak ama bunlar öncelikli değil
diğerlerini söyler miydik söylemez miydik

ben a620 ile de giderim
soğutmayı dışardan eklerim
peşin fiyatına 3 taksit var diyen için alınabilir bir sistem
fiyat muazzam iyi olmasa da bu fiyata kötü diyeibiecek biri yok sanırsam
hocam haklısınız güzel yorumlar olmuş şimdi anakart biraz düşük olsada bu işlemci için fazlası ile yeterli hazır sistem sitesinde olsa evet değiştirildi ramlerin değiştirme yapmadan 6000 cl30 olması güzel olmuş markada goodram iyidir üzmez ekran kartının asus olması artı olmuş kasa psu kaliteli bence bu fiyata güzel sistem çünkü muadiller asus olmayan ve kalitesiz psu lu halleri minimum 35buçuktan falan başlıyor ara farka az diyen olmaz herhalde

hocam haklısınız güzel yorumlar olmuş şimdi anakart biraz düşük olsada bu işlemci için fazlası ile yeterli hazır sistem sitesinde olsa evet değiştirildi ramlerin değiştirme yapmadan 6000 cl30 olması güzel olmuş markada goodram iyidir üzmez ekran kartının asus olması artı olmuş kasa psu kaliteli bence bu fiyata güzel sistem çünkü muadiller asus olmayan ve kalitesiz psu lu halleri minimum 35buçuktan falan başlıyor ara farka az diyen olmaz herhalde
burda kafama takılan tek şey
sizin devamlı asus üzerinden övgü yapmanız
bu model üzerinden asusun ürününde hiç bir sorun yok gayet stabil diye yorumluyorsanız bir şey diyemem
ama genelleme yaparak asus diyorsanız (bu sadece asus için geçerli değil her marka için fanboyluk yapmak)
orda bir hata seziyorum

en ucuz parçalara göre işlemci ,ekran kartı ve ram fiyatına markasına göre anakart kasa psu ve ssd beleş ooluyor. Bence de fena değil yani.

burda kafama takılan tek şey
sizin devamlı asus üzerinden övgü yapmanız
bu model üzerinden asusun ürününde hiç bir sorun yok gayet stabil diye yorumluyorsanız bir şey diyemem
ama genelleme yaparak asus diyorsanız (bu sadece asus için geçerli değil her marka için fanboyluk yapmak)
orda bir hata seziyorum
şundan bahsediyorum hocam evet fanboyluk gibi anlaşılmış okuyunca öyle anlamak normal sanırım aslında söylediğim şey örneğin incehesap gibi sitelerde powercolor kullanılıyor 35 36 bandında sistemler en son bu fiyattıaydı en azından asusla powercoloru aynı kefene koyamayız burada vurgulanmak istenen daha ucuza (fark bence gayet fazla 4-5 bin az değil) daha kaliteli parçalı bir sistem alıyoruz asıl uygun yapan noktanın bu olduğunu düşünüyorum

aynı kart hocam
Bunu alıp 12400f satacan, 2.el 12900k alıp overclock'u basacan 7800x3d ye yakın bir performans alacaksın.
12400f'i 3000 bine sat, 10 bine 12900k al miss.

Geri