Neler Yeni

Aşağıdaki iki laptoptan hangisini tercih etmeliyim?

swindler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
abdulkadir bayram
Beyler ikinci el laptop alacağım da ikisi arasında kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim?

Asus TUF Gaming A15 FA506ICB-HN178 ryzen 5 4600h 16gb ram 3050 4gb​

MSI GF65 Thin 9SD-005XTR i5 9300h 1660ti 6gb 16 gb ram

Asus 15k Msi 15800

qwerty1029384756

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
Qwerty1029384756
İkisi arasından ASUS.

swindler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
abdulkadir bayram
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Şan Özşaho
Msi olan performans olarak daha iyi gibi ancak msi thin model olduğundan laptop'ta sadece tek fanlı bir soğutma sistemi var demek oluyor, bunedenle laptop'un sıcaklıkları yüksek olabilir 🤷‍♂️
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beyler ikinci el laptop alacağım da ikisi arasında kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim?

Asus TUF Gaming A15 FA506ICB-HN178 ryzen 5 4600h 16gb ram 3050 4gb​

MSI GF65 Thin 9SD-005XTR i5 9300h 1660ti 6gb 16 gb ram

Asus 15k Msi 15800
Excalibur hiçbir zaman ilk tercihim olmaz ama teknik özellikleri olarak fiyat performans olduğundan buradan atıyorum, satıcı bir dükkan gidip görüp deneyip alabilirsin bence, sitede gezerken ilanı gördüm https://shbd.io/s/8TvJfgqg

Eğer ev ortamında kullanmayı düşünüyorsan şidderle masaüstü bakmanı öneririm

Son düzenleme:

swindler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
abdulkadir bayram
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Msi olan performans olarak daha iyi gibi ancak msi thin model olduğundan laptop'ta sadece tek fanlı bir soğutma sistemi var demek oluyor, bunedenle laptop'un sıcaklıkları yüksek olabilir 🤷‍♂️

Excalibur hiçbir zaman ilk tercihim olmaz ama teknik özellikleri olarak fiyat performans olduğundan buradan atıyorum, satıcı bir dükkan gidip görüp deneyip alabilirsin bence, sitede gezerken ilanı gördüm https://shbd.io/s/8TvJfgqg

Masaüstüm var zaten imzamda yazdım. Seyahatlerde kullanmak için alıyorum bunu.

istanbulda yaşamıyorum. Ben yeterince araştırdım zaten sadece bu ikisinden hangisini tercih etsem diye dusunuyorum. Vram olarak 1660ti 6gb olsada 3050 daha yeni nesil ve dlss işime yarayabilir. kararsızım işte

Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Şan Özşaho
Masaüstüm var zaten imzamda yazdım. Seyahatlerde kullanmak için alıyorum bunu.

istanbulda yaşamıyorum. Ben yeterince araştırdım zaten sadece bu ikisinden hangisini tercih etsem diye dusunuyorum. Vram olarak 1660ti 6gb olsada 3050 daha yeni nesil ve dlss işime yarayabilir. kararsızım işte
1660ti daha güçlü bir ekran kartı, oyunlarda loseless scaling kullanırsanız dlss yerine geçmiş olur. Rtx 3050 masaüstü bilgisayarlarda bile tercih edilmemesi gereken bir kart.

Videolar eski olduğundan tam aynı performans olmaz ama aklında birşeylwr çağrışmasi için Youtube'tan ekran kartını ve işlemciyi yazıp benzer laptop modellerinin oyun testlerine bakabilirsin. Gtx 1660ti'da loosless scaling kullanırsan daha da artar bunu da göz önünde bulundur.

Son düzenleme:
Top Bottom