Rich Kedy
80+ Bronze
- Bütçe
- 150
Selamlar! Dostlar lütfen konuyu çoklu konu diye raporlamayın çünkü gerçekten fikirlerinize ihtiyacım var. Neyse çok uzatmadan, aşağıdaki klavyelerden hangisi alınabilir?
Rampage Stage Artıları:
+RGB olması
+Küçükte olsa bilek desteğinin bulunması
+4 Adet makro tuşunun bulunması
+Fabrikasyon Türkçe Q olması
Rampage Handy Artıları:
+Metal gövdesi olması
+Ses tekerleğinin olması
Gamebooster G4 Pulsefire Artıları:
+Yarı Mekanik olması
+Bilek desteğinin bulunması
Bu özellikler göz önünde bulundurulduğunda hangisini almalıyım? Bana en yakın, yani en çok tercih etme olasılığım olan Gamebooster, ama Gamebooster hakkında kötü yorumlar gördüm.
Rampage Stage'ye gelecek olursak bu klavyenin ise RGB olması ve Fabrikasyon Türkçe Q olması beni cezbetti.
Rampage Handy'de ses tekerleğinin bulunması ve Fabrikasyon Türkçe Q olması beni cezbetti.
Sizce hangisi en alınabilir, bu bütçede hangisi en kalitelidir?
Birde bir sorum olacak, İngilizce Q klavyelerde Türkçe harfleri yazabilir miyim? Örneğin ş, ö, ç, ü gibi.
Bütçem maksimum 150 TL'dir.
İlgilenen yok mu?
Rampage Stage Artıları:
+RGB olması
+Küçükte olsa bilek desteğinin bulunması
+4 Adet makro tuşunun bulunması
Rampage Stage KB-R63 Rainbow Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Rampage Stage KB-R63 Rainbow Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Rampage Stage KB-R63 Rainbow Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 589,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Rampage Handy Artıları:
+Metal gövdesi olması
+Ses tekerleğinin olması
Rampage KB-R221 HANDY RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Rampage KB-R221 HANDY RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Rampage KB-R221 HANDY RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 682,41 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Gamebooster G4 Pulsefire Artıları:
+Yarı Mekanik olması
+Bilek desteğinin bulunması
GameBooster G4 Pulsefire Rainbow RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameBooster G4 Pulsefire Rainbow RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameBooster G4 Pulsefire Rainbow RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 569,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Bu özellikler göz önünde bulundurulduğunda hangisini almalıyım? Bana en yakın, yani en çok tercih etme olasılığım olan Gamebooster, ama Gamebooster hakkında kötü yorumlar gördüm.
Rampage Stage'ye gelecek olursak bu klavyenin ise RGB olması ve Fabrikasyon Türkçe Q olması beni cezbetti.
Rampage Handy'de ses tekerleğinin bulunması ve Fabrikasyon Türkçe Q olması beni cezbetti.
Sizce hangisi en alınabilir, bu bütçede hangisi en kalitelidir?
Birde bir sorum olacak, İngilizce Q klavyelerde Türkçe harfleri yazabilir miyim? Örneğin ş, ö, ç, ü gibi.
Bütçem maksimum 150 TL'dir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İlgilenen yok mu?