Neler Yeni

Yardım Aşağıdaki kulaklıklardan hangisi sizce?

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,845
İsim
Emre siyah
ucuza kapatmak isterseniz h2002p alabilirsiniz
onun dışında fifine güzeldir .

Enes_ss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ucuza kapatmak isterseniz h2002p alabilirsiniz
onun dışında fifine güzeldir .
Bütçem var o yüzden direkt ucuza kapatmak istemiyorum. Uzun yıllar gidecek ve oyunlarda ses kasmamı sağlayacak bir kulaklık istiyorum. Aralarında en f/p ürün fifine mi?

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,845
İsim
Emre siyah
Bütçem var o yüzden direkt ucuza kapatmak istemiyorum. Uzun yıllar gidecek ve oyunlarda ses kasmamı sağlayacak bir kulaklık istiyorum. Aralarında en f/p ürün fifine mi?
f/p denir mi bilmiyorum ama aralarında en iyisi o gibi

Ali Bulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Ali

Enes_ss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Enes
Cloud 3 temizse alınır.
Cloud 3'ün 1 yıllık faturası varsa alınabilir diyolardı adama sordum bana "cloud 2 garantisinden 0 şeklinde geldi 60 gün kadar garantisi var bu ürünün işte diğer ürünün gsrantisi huna sayılıyorsa onun da hemen hemen o kadsr zamanı kalmıştır" dedi yani ne kadar garantisi kaldığını ben anlamadım. Garantisi varsa 1. tercihim o
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cloud 3 çok daha iyi ?
Cloud 3 mü yoksa cloud 2 mi alınır. Kimisi fps için cloud 2 diyor. Cloud 3'teki ses kartı işlevsiz diyor. Kimisi cloud 3 alınır yine de diyor. Hangisi alınır?

Son düzenleme:

Ali Bulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Ali
Cloud 3'ün 1 yıllık faturası varsa alınabilir diyolardı adama sordum bana "cloud 2 garantisinden 0 şeklinde geldi 60 gün kadar garantisi var bu ürünün işte diğer ürünün gsrantisi huna sayılıyorsa onun da hemen hemen o kadsr zamanı kalmıştır" dedi yani ne kadar garantisi kaldığını ben anlamadım. Garantisi varsa 1. tercihim o
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cloud 3 mü yoksa cloud 2 mi alınır. Kimisi fps için cloud 2 diyor. Cloud 3'teki ses kartı işlevsiz diyor. Kimisi cloud 3 alınır yine de diyor. Hangisi alınır?
Cloud 3 alınır bu 1
2. Olarak Cloud 3de ses kartı yok hocam ne yaşıyor onlar düzgün bir ayar sonucu mükemmel oluyor.

Enes_ss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Enes
Cloud 3 alınır bu 1
2. Olarak Cloud 3de ses kartı yok hocam ne yaşıyor onlar düzgün bir ayar sonucu mükemmel oluyor.
Başka bir konuda şunu yazmışlar "3'te Ses Kartı var ama Kullanışlılığı Yok, Sadece var." o yüzden dedim. Bir de ses kasması nasıl? İyi ses geliyor mu?

Ali Bulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Ali
Başka bir konuda şunu yazmışlar "3'te Ses Kartı var ama Kullanışlılığı Yok, Sadece var." o yüzden dedim. Bir de ses kasması nasıl? İyi ses geliyor mu?
Hocam offf bu kadar övüyorsam bir sebebim vardır FPS oyunları için en iyilerden zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,079,858
Üyeler
171,653
Son üye
hiraahmedd
Top Bottom