Neler Yeni

Yardım Aşağıdaki kulaklıklardan hangisi sizce?

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,846
İsim
Emre siyah
ucuza kapatmak isterseniz h2002p alabilirsiniz
onun dışında fifine güzeldir .

Enes_ss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ucuza kapatmak isterseniz h2002p alabilirsiniz
onun dışında fifine güzeldir .
Bütçem var o yüzden direkt ucuza kapatmak istemiyorum. Uzun yıllar gidecek ve oyunlarda ses kasmamı sağlayacak bir kulaklık istiyorum. Aralarında en f/p ürün fifine mi?

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,846
İsim
Emre siyah
Bütçem var o yüzden direkt ucuza kapatmak istemiyorum. Uzun yıllar gidecek ve oyunlarda ses kasmamı sağlayacak bir kulaklık istiyorum. Aralarında en f/p ürün fifine mi?
f/p denir mi bilmiyorum ama aralarında en iyisi o gibi

Ali Bulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Ali

Enes_ss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Enes
Cloud 3 temizse alınır.
Cloud 3'ün 1 yıllık faturası varsa alınabilir diyolardı adama sordum bana "cloud 2 garantisinden 0 şeklinde geldi 60 gün kadar garantisi var bu ürünün işte diğer ürünün gsrantisi huna sayılıyorsa onun da hemen hemen o kadsr zamanı kalmıştır" dedi yani ne kadar garantisi kaldığını ben anlamadım. Garantisi varsa 1. tercihim o
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cloud 3 çok daha iyi ?
Cloud 3 mü yoksa cloud 2 mi alınır. Kimisi fps için cloud 2 diyor. Cloud 3'teki ses kartı işlevsiz diyor. Kimisi cloud 3 alınır yine de diyor. Hangisi alınır?

Son düzenleme:

Ali Bulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Ali
Cloud 3'ün 1 yıllık faturası varsa alınabilir diyolardı adama sordum bana "cloud 2 garantisinden 0 şeklinde geldi 60 gün kadar garantisi var bu ürünün işte diğer ürünün gsrantisi huna sayılıyorsa onun da hemen hemen o kadsr zamanı kalmıştır" dedi yani ne kadar garantisi kaldığını ben anlamadım. Garantisi varsa 1. tercihim o
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cloud 3 mü yoksa cloud 2 mi alınır. Kimisi fps için cloud 2 diyor. Cloud 3'teki ses kartı işlevsiz diyor. Kimisi cloud 3 alınır yine de diyor. Hangisi alınır?
Cloud 3 alınır bu 1
2. Olarak Cloud 3de ses kartı yok hocam ne yaşıyor onlar düzgün bir ayar sonucu mükemmel oluyor.

Enes_ss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Enes
Cloud 3 alınır bu 1
2. Olarak Cloud 3de ses kartı yok hocam ne yaşıyor onlar düzgün bir ayar sonucu mükemmel oluyor.
Başka bir konuda şunu yazmışlar "3'te Ses Kartı var ama Kullanışlılığı Yok, Sadece var." o yüzden dedim. Bir de ses kasması nasıl? İyi ses geliyor mu?

Ali Bulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Ali
Başka bir konuda şunu yazmışlar "3'te Ses Kartı var ama Kullanışlılığı Yok, Sadece var." o yüzden dedim. Bir de ses kasması nasıl? İyi ses geliyor mu?
Hocam offf bu kadar övüyorsam bir sebebim vardır FPS oyunları için en iyilerden zaten

Top Bottom