Hocam sizde önerin alayım, ama ps4 kullanıyorum.Baak. Ben söyleyince PC yok falan... Anladım anladım ok.
Hocam sizde önerin alayım, ama ps4 kullanıyorum.Baak. Ben söyleyince PC yok falan... Anladım anladım ok.
Şaka yaptım ya. Ben hiç bu dili kullanmam.Hocam sizde önerin alayım, ama ps4 kullanıyorum.
Alsam pcde ki biri ile online giriliyor mu?Şaka yaptım ya. Ben hiç bu dili kullanmam.
Ama illa öner diyorsan
Hunt: Showdown
Louisiana bataklıklarında vahÅi, kabus gibi canavarlar kol gezerken sen de dünyayı onların korkunç varlıÄından kurtarmaya ant içmiŠçetin silahÅorlardan oluÅan bir grubun parçası oluyorsun. Bu yaratıkları dünyamızdan silersen ödülünü fazlasıyla alacaksın ve daha saÄlam ve...store.playstation.com
Ben de ona bakıyordum. Girilmiyor. Zaten oynaması pek kolay olmayan bir oyunu PC'dekiler ile konsoldakilerle eşleştirirsek haksızlık olur gerekçesiyle bu desteği vermemişler.Alsam pcde ki biri ile online giriliyor mu?
Çoğu online oyunda böyle maalesef.Ben de ona bakıyordum. Girilmiyor. Zaten oynaması pek kolay olmayan bir oyunu PC'dekiler ile konsoldakilerle eşleştirirsek haksızlık olur gerekçesiyle bu desteği vermemişler.
It Takes Two var mı sende?Çoğu online oyunda böyle maalesef.
Yok, adını duydum sadece tam hatırlamıyorum. Güzel mi?It Takes Two var mı sende?
Oyun müthiş derece güzel. Fakat hikayeli bir oyun olmasına rağmen cross platform desteği yok.Yok, adını duydum sadece tam hatırlamıyorum. Güzel mi?
Güzel de yinede çok gözüm tutmadı, neyse bakarız. Fiyatı nasıl?Oyun müthiş derece güzel. Fakat hikayeli bir oyun olmasına rağmen cross platform desteği yok.
Ama istersen 1 aylık GP Ultimate alırsan Xcloud aracılığı ile oynayabilirsin PC'de. Ben böyle oynamayı düşündüm kendi Huawei Matebook D15'imde de.
Hunt var mıR6 için kapını çalabilirim her an.
Yok o ya, çok ilgimi çekiyor ama beceremem diye almıyorum.Hunt var mı
Caner istek attım ama kabul görmüyor..Corvo#3232
Ben bf1 giremiyorum neden acabaAşağıdaki oyunlar için arkadaş arıyorum.
- Hunt:Shıowdown
- R6S
- CS:GO
- BF1
- DIVINITY ORIGINAL SIN 1-2