- Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam ben büyüktüre bastıımda ö küçüktüre bastığımda ç mi çıkacak4-5 tuş farklı baskı sadece hocam. Klavye kullanmaya hakimsen Windows Türkçe olduğundan dolayı farklı tuşa bassan bile Türkçe versiyonunu algılar.
hocam ben büyüktüre bastıımda ö küçüktüre bastığımda ç mi çıkacak4-5 tuş farklı baskı sadece hocam. Klavye kullanmaya hakimsen Windows Türkçe olduğundan dolayı farklı tuşa bassan bile Türkçe versiyonunu algılar.
evet öyle oluyor diye biliyorum. Benim üründe gelecek daha bekliyorum.hocam ben büyüktüre bastıımda ö küçüktüre bastığımda ç mi çıkacak
Gelince cevap yazar misinizevet öyle oluyor diye biliyorum. Benim üründe gelecek daha bekliyorum.
Hocam klavye kullanmaya hakimim ancak ben şimdi kodlama fln yapıyorum hem türkçe harflere hemde > < lazım oluyor o yüzden biraz ısınamadım onu halledebiliyor muyum? yani alt tuşuna basarak fln işaretleri kullanabilir miyim4-5 tuş farklı baskı sadece hocam. Klavye kullanmaya hakimsen Windows Türkçe olduğundan dolayı farklı tuşa bassan bile Türkçe versiyonunu algılar.
hocam daha benim ürünüm gelmedi bekliyorum gelince denerim. Hatırlat bana yazarım.Hocam klavye kullanmaya hakimim ancak ben şimdi kodlama fln yapıyorum hem türkçe harflere hemde > < lazım oluyor o yüzden biraz ısınamadım onu halledebiliyor muyum? yani alt tuşuna basarak fln işaretleri kullanabilir miyim
Evet öyle oluyor klavyem ingilizce.hocam ben büyüktüre bastıımda ö küçüktüre bastığımda ç mi çıkacak
hocam ürün bugün geldi , tuşları türkçe q klavye olarak algılıyor herhangi bir sorun yok sadece tuş üstündeki baskı farklı.Hocam klavye kullanmaya hakimim ancak ben şimdi kodlama fln yapıyorum hem türkçe harflere hemde > < lazım oluyor o yüzden biraz ısınamadım onu halledebiliyor muyum? yani alt tuşuna basarak fln işaretleri kullanabilir miyim
Teşekkür ederim hocam iyi gunlerhocam ürün bugün geldi , tuşları türkçe q klavye olarak algılıyor herhangi bir sorun yok sadece tuş üstündeki baskı farkli
Hocam almadan önce bir sorum varhocam ürün bugün geldi , tuşları türkçe q klavye olarak algılıyor herhangi bir sorun yok sadece tuş üstündeki baskı farklı.