aşağılanma psikolojisi

kraxius

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
353
beyler birisi benden güçlü veya uzun olduğu zaman kendimi aşağılanıyormuş gibi hissediyorum yakın çevremde arkadaşlarım vs bu psikoljiden nasıl kurtulabilirm?

beyler birisi benden güçlü veya uzun olduğu zaman kendimi aşağılanıyormuş gibi hissediyorum yakın çevremde arkadaşlarım vs bu psikoljiden nasıl kurtulabilirm?
Uzunluk : Devede de boy var.
Fiziksel Güç : Muştayla tek yumruğa bakar

Çok güzel motivasyon yöntemlerim var da forumda argo kelimeler yasak. Özgüvenini yükseltebilecegin bir şey bul ve üzerine git. Bir de güç mü istiyorsun? Sana en uygun dövüş sporu neyse öğren. Kendine göre de spor yap.

Çok güzel motivasyon yöntemlerim var da forumda argo kelimeler yasak. Özgüvenini yükseltebilecegin bir şey bul ve üzerine git. Bir de güç mü istiyorsun? Sana en uygun dövüş sporu neyse öğren. Kendine göre de spor yap.
spora gidiyorum zaten hacı
Post automatically merged:

herkesin eşsiz olduğunu unutma ve psikoloğa git
psikolog boş iş

spora gidiyorum zaten hacı
Post automatically merged:

psikolog boş iş
İhtiyacı olan insanlardansan psikolog boş iş değil. Olmayanlardansan evet, boş iş. Psikologa ihtiyacın yoksa kalk kendini düzelt. Ayrıca ne sporu bilmiyorum ama dümdüz kas yapan spordan bahsetmedim. Dövüş sporu olarak saf güç gerektiren bir şey istiyorsan dümduz kas doğru yol olabilir tabii.

Senin cidden psikoloğa ihtiyacın var. Açtığın konular bunu gösteriyor.

Psikologa falan gerek yok. Çözümün basit boyu ya istediğin boya sahip olacaksın ya da boyunun uzamayacağını öğrendiğinde bunu kabullenmek zorunda kaldığında atlatacaksın

Spora başla kendine olan özgüvenin artar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,201,160
Üyeler
190,869
Son üye
Sandik1433
Geri