Uzunluk : Devede de boy var.beyler birisi benden güçlü veya uzun olduğu zaman kendimi aşağılanıyormuş gibi hissediyorum yakın çevremde arkadaşlarım vs bu psikoljiden nasıl kurtulabilirm?
mantıklı ama yetmiyor işte o psikolojik sorundan çıkarmıyor buUzunluk : Devede de boy var.
Fiziksel Güç : Muştayla tek yumruğa bakar
herkesin eşsiz olduğunu unutma ve psikoloğa gitbeyler birisi benden güçlü veya uzun olduğu zaman kendimi aşağılanıyormuş gibi hissediyorum yakın çevremde arkadaşlarım vs bu psikoljiden nasıl kurtulabilirm?
spora gidiyorum zaten hacıÇok güzel motivasyon yöntemlerim var da forumda argo kelimeler yasak. Özgüvenini yükseltebilecegin bir şey bul ve üzerine git. Bir de güç mü istiyorsun? Sana en uygun dövüş sporu neyse öğren. Kendine göre de spor yap.
psikolog boş işherkesin eşsiz olduğunu unutma ve psikoloğa git
İhtiyacı olan insanlardansan psikolog boş iş değil. Olmayanlardansan evet, boş iş. Psikologa ihtiyacın yoksa kalk kendini düzelt. Ayrıca ne sporu bilmiyorum ama dümdüz kas yapan spordan bahsetmedim. Dövüş sporu olarak saf güç gerektiren bir şey istiyorsan dümduz kas doğru yol olabilir tabii.spora gidiyorum zaten hacı
Post automatically merged:
psikolog boş iş
psikolog boş iş ne ya slfjhnsljgnsljnsspora gidiyorum zaten hacı
Post automatically merged:
psikolog boş iş
boş iş aga doğruya doğrupsikolog boş iş ne ya slfjhnsljgnsljns
Gidiyom ztnSpora başla kendine olan özgüvenin artar.