Neler Yeni

Asansör çalışınca internetin kopma saçmalığı

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Asansörüm çalışınca çalıştığı süre boyunca internetim kopuyor.Kulağa biraz saçma geliyor farkındayım ama durum böyle.Genellikle online oyunlarda başıma geldiği için bağlantım kopuyor ve tüm oyun zevkim gidiyor.Sorunu bir tülü çözemedim yardımlarınızı bekliyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Ahmet Furkan ARABACIOĞLU
İnternet koptuktan sonra geri geliyormu, yoksa asansör geri aynı konumuna gelincemi intenet geliyor.

Kosto

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ömer Nişancı
Valla hacı bende de pc açılınca net gidiyordu bir ara, bağlantı kabloları ile uğraştım biraz, sorun geçti. Büyük ihtimal bağlantıda da sıkıntı var.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Valla hacı bende de pc açılınca net gidiyordu bir ara, bağlantı kabloları ile uğraştım biraz, sorun geçti. Büyük ihtimal bağlantıda da sıkıntı var.
Olabilir de nasıl çözebilirim

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Asansör internet ile çalışıyor olabilir.
Wi-fi şifresini değiştirip, bağlı cihazları kaldırınca düzelebilir. (!)

omeraydo

80+
Alğınız bağlantı türü nedir? Kablolu mu? Kablosuz mu? bağlıyorsunuz modem pc arasındaki bağlantıyı? Bina kaç yıllık? Başka Dairelerde bu sorunu yaşayan var mı?

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Alğınız bağlantı türü nedir? Kablolu mu? Kablosuz mu? bağlıyorsunuz modem pc arasındaki bağlantıyı? Bina kaç yıllık? Başka Dairelerde bu sorunu yaşayan var mı?
Modem pc kablosuz bağlı ama kablolu olsada bir şey değişmiyor çünkü direk internet kopuyor.Bina 6 yıllık olması lazım başka dairelerde bunu yaşayan var mı hiç sormadım ama yarın sorucam

omeraydo

80+
Hangi bağlantı türünü kullanıyorsunuz? adsl vdsl fiber? Bir de binada merkezi sistem midir? yoksa bina dışında telekoma ait panodan her daireye ayrı hat girişimi vardır?

Modem pc kablosuz bağlı ama kablolu olsada bir şey değişmiyor çünkü direk internet kopuyor.Bina 6 yıllık olması lazım başka dairelerde bunu yaşayan var mı hiç sormadım ama yarın sorucam

Son düzenleme:

xAhmetBilgin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Ahmet Bilgin
asansör montajlanırken belki kablolara zarar vermiş olabilir

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Hangi bağlantı türünü kullanıyorsunuz? adsl vdsl fiber? Bir de binada merkezi sistem midir? yoksa bina dışında telekoma ait panodan her daireye ayrı hat girişimi vardır?
Adsl kullanıyorum en son dediğinizi biraz daha açabilir misiniz tam anlayamadım

omeraydo

80+

3 çözüm önerisi
1-Türktelekoma ait Bina girişindeki kutudan evinize hat çektirin
2-Asönsör elektrik bağlanısını yapan arkadaş ana sayaç panosunda bağlantıyı kontrol etsin
3-Modeminiz için UPS alın

ancak ilk yazdığım en geçerli sebeptir asansör yüke binince voltaj dalgalandırması yapıyor ve anlık modem resetleniyor.

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Yarın servis sağlayıcınız ve asansör şirketini arayarak sorununuzu belirtin yardımcı olurlar. Büyük ihtimal asansörün elektrik bağlantısının yapıldığı panoda sorun var asansör elektrik çekince internet kutusunun elektriğini kesiyor.

Top Bottom